ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Bărbat în scaun cu rotile, UMILIT la secţia de votare

| 02 noi, 2014

Un bărbat de 57 de ani, din Braşov, imobilizat în scaunul cu rotile, a fost umilit la secţia de votare. Liceul unde trebuia să voteze nu are rampă pentru persoanele cu dizabilităţi şi nu a putut intra. A stat 10 minute în faţa secţiei fără ca membrii biroului electoral să-l bage în seamă, informează digi24.ro.

Barbatul a stat 10 minute in fata sectiei fara ca membrii biroului electoral sa-l bage in seama. El a fost ajutat de jurnalistii prezenti la fata locului sa intre in cladire. De mentionat ca unitatea dispunea de rampa pentru persoanele cu dizabilitati insa portarul, caruia i s-au cerut indicatii, nu stia de existenta ei.

Potrivit postului de televiziune, presedintele sectiei de votare a declarat ulterior ca situatia ar fi putut fi evitata daca barbatul ar fi depus cu o zi inainte o cerere pentru urna mobila.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ