Alegeri Prezidenţiale 2014: Iohannis: Mă bazez şi pe sprijinul lui Emil Boc

| 01 oct, 2014

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, a declarat că în campania sa electorală se va baza şi pe sprijinul primarului democrat-liberal Emil Boc, care a anunţat că o susţine pe Elena Udrea.

Alegeri prezidenţiale 2014. Întrebat de jurnalişti cum comentează faptul că Emil Boc, deşi este membru al PDL, o susţine pe Elena Udrea, candidatul PMP la prezidenţiale, Klaus Iohannis a spus că are toată încrederea în Emil Boc.

"Nu-mi place să comentez spusele altor politicieni sau, în această speţă, a unui coleg primar de mare municipiu. Însă pot să vă spun că am toată încrederea că domnul primar Boc că finalmente se va regăsi pe partea bună a spectrului politic şi mă bazez pe el', a afirmat, într-o conferinţă de presă, Klaus Iohannis.

El a adăugat că se aşteaptă ca Emil Boc să revină pe 'partea potrivită a lucrurilor'.

'Cu două săptămâni înainte de a câştiga o să fie pe partea foarte potrivită a lucrurilor', a spus Iohannis, răspunzând unei alte întrebări referitoare la Emil Boc.

Klaus Iohannis s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii PNL şi PDL din judeţul Cluj, alături de mai mulţi lideri ai ACL. El a avut şi o întâlnire cu mediul academic clujean, într-o dezbatere a programului său prezidenţial organizată la Biblioteca Centrală Universitară Lucian Blaga din Cluj-Napoca.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ