Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis: Avem nevoie de un Parlament bicameral

| 25 oct, 2014

Candidatul ACL la preşedinţia României, Klaus Iohannis, a afirmat sâmbătă la un miting electoral organizat la Cluj, că atunci când va ajunge preşedintele ţării va face demersuri pentru schimbarea legislaţiei privind alegerea Parlamentului.

"Vă spun un lucru limpede: trebuie să schimbăm modul în care se alege Parlamentul României. Avem un Parlament prea mare, avem un Parlament prea ineficient, un Parlament care nu mai are credibilitate. Şi în calitatea mea de preşedinte voi convoca partidele politice la consultări, pentru a schimba legislaţia de alegere a Parlamentului. Am inventat acum câţiva ani o legislaţie prin care ni s-a spus că vom fi foarte bine reprezentaţi. Şi la ce am ajuns?! Avem un Parlament cu aproape 600 de parlamentari, care nu se mai bucură de niciun respect din partea oamenilor. Şi vă spun: avem nevoie de un Parlament bicameral, de un Parlament mai mic, care lucrează pentru cetăţeni, fiindcă România lucrului bine făcut înseamnă stat de drept. Acest lucru înseamnă un Parlament care funcţionează şi este respectat', a susţinut Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. Iohannis: De la Cluj trebuie să dăm semnalul schimbării încă din primul tur

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ