ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Monica Macovei: Declaraţiile lui Ponta au fost ameninţări la adresa procurorilor

| 07 oct, 2014

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale Monica Macovei a afirmat, marţi seară, la Ploieşti, că declaraţiile premierului Victor Ponta cu privire la dosarul Lukoil au fost 'ameninţări' la adresa procurorilor, iar ancheta în acest caz trebuie să ţină cont doar de legea română.

 

'Declaraţiile premierului Victor Ponta au fost ameninţări practic la adresa procurorilor'', a afirmat Macovei, comentând afirmaţiile premierului cu privire la dosarul Lukoil instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

De asemenea, ea a catalogat declaraţiile ambasadorului Rusiei drept o ''interferenţă'' fără precedent, arătând că ancheta nu trebuie să ţină cont de relaţiile dintre cele două ţări, ci doar de legea din România.

''Declaraţiile ambasadorului Federaţiei Ruse iarăşi au fost ameninţări şi o interferenţă pe care nu am mai auzit-o niciodată de la un ambasador. (...) A spus că speră ca această anchetă să ţină seama, între altele, de relaţiile ruso-române. Extraordinar! Nu! Această anchetă trebuie să ţină seama numai de legea română'', a subliniat Macovei.

Anchetatorii au efectuat, joi, 23 de percheziţii la sediile societăţilor comerciale SC Petrotel Lukoil SA Ploieşti, SC Lukoil Energy & Gas România SRL, SC Lukoil Lubricants East Europe SRL, SC Agenţia Lukom-A-România SRL, SC TP Log Services SRL, toate situate în municipiul Ploieşti. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, în această fază a procesului penal prejudiciul fiind estimat la 1.039.019.829 lei (230 milioane euro).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 13:20
XTgYZHyiVs6l
aj5I5iRiZQPF
The latest Zune inerentt browser can be astoundingly fantastic, but is not as great as your iPod's. It truly does work properly, but just isn't as rapidly mainly because Firefox, and contains a fabulous clunkier vent. In the event you once in a while intend on with all the web browser this is not a huge concern, but when you are planning that will have a look at net a decent amount through your PMP then the iPod's even bigger display screen and cell phone may well be vital.
08 oct, 2014
gica
Ce ...curajoasa e din opozitie.!.ca nu trebuie sa dea salarii ,sa asigure mersul economiei ,trebuie ...latrat la rusi si eventual un razboi ,nu ?? Ponta e un criminal care ...ataca procurorii mielusei ,profesionistii care nu se ating de miliardele furate de udrea si boc ...si trebuie.. bagat undeva ,unde sa nu mai existe ....si sa fie iar lapte si miere ca pe vremea lui basescu ,udrea si boc ...iar macovei , sa mai ponegreasca tara pe la Bruxelles cu minciuni si ura nedisimulata ..!!!.intai sa le ceri iertare romanilor si apoi sa vorbesti de morala ,lege, dreptate ,romani ,.....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ