ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Studenţii din Regie votează în număr dublu faţă de primul tur

| 16 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Un număr de 625 de persoane, în principal studenţi, au votat duminică până la ora 15,00 pe listele suplimentare la Secţia 1205 în apropiere de campusul Regie, potrivit unui centralizator al Comisiei secţiei.

Numărul studenţilor care au votat până la ora 15,00 este aproape dublu faţă de numărul celor care au votat în urmă cu două săptămâni la primul tur al alegerilor prezidenţiale la această secţie de vot.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Studenţii care votează în Capitală trebuie mai întâi să completeze o declaraţie pe propria răspundere pe care să o semneze în faţa comisiei secţiei de votare înainte de a primi buletinul şi ştampila de vot.

Fluxul studenţilor care au venit să voteze a fost continuu până la ora 15,00.

Studenţii au primit două zile libere - vineri şi luni - pentru a putea să se deplaseze în localităţile de domiciliu şi să îşi exprime votul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ