Alegeri prezidenţiale 2014. VICTOR PONTA: Am convingerea că în noiembrie o să câştigăm

| 29 iul, 2014

Victor Ponta candidat. Victor Ponta, premierul României şi preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), a declarat, marţi, la Consiliul Naţional al partidului, ce are loc la Craiova, că are convingerea că PSD va câştiga alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014.

'Eram pregătiţi să îmi lansez candidatura pentru cea mai importantă funcţie a ţării. Dumnezeu aşază întotdeauna mult mai bine lucrurile decât noi. Eu mi-am lansat deja candidatura pentru a fi preşedintele românilor la Novaci, la Bengeşti, alături de oameni care de fapt reprezintă România adevărată, nu România din cărţi sau de la televizor. Mi-am lansat candidatura fără să ştiu şi fără să îmi programez în acest fel, alături de câţiva eroi salvamontişti care au scos oameni din mijlocul apelor, alături de jandarmi, poliţişti, pompieri (...), oameni curajoşi, dar şi alături de oameni deznădăjduiţi, oameni care şi-au văzut munca de-o viaţă distrusă de natură, oameni care aşteptau de la mine sprijin şi compasiune', a afirmat Ponta, precizând că, marţi seară, se va întoarce la Novaci pentru a asigura sprijin persoanelor afectate de viituri.

Citeşte şi: VICTOR PONTA candidat. 29 iulie, Craiova – momentul schimbării

Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta şi-a exprimat, totodată, convingerea că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale din toamnă, mandatul său de preşedinte al României se va asemăna foarte mult cu ziua de marţi, când este nevoie ca autorităţile să intervină pentru a-i ajuta pe cetăţeni.

'Am convingerea că în noiembrie o să câştigăm. Am şi convingerea că aşa va arăta şi mandatul meu de preşedinte, cum a fost ziua de azi - cu probleme, cu necazuri, alături de oameni, reparând lucruri. Sunt pregătit pentru cinci ani, pentru zece ani, în care să facem în România ceea ce de mult timp nu s-a mai făcut, de foarte mult timp. Pentru asta vă cer sprijinul, pentru acest proiect naţional, în care cred că nu doar noi trebuie să ne regăsim, să ne implicăm. Este un proiect naţional de care România are nevoie după zece ani de dezbinare, de ură, de lupta românilor împotriva românilor', a spus premierul.

Prezidentiale 2014. Liderul social-democrat a adăugat că nu întâmplător acest proiect naţional este lansat în data de 29 iulie, când se împlinesc doi ani de la organizarea referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

'Exact acum doi ani, 7,4 milioane de români au mers la vot şi şi-au spus dorinţa cea mai importantă - de a opri un regim politic, care i-a minţit şi care i-a cotropit cu corupţie şi aroganţă. Azi constatăm că doi ani au fost furaţi din viaţa acestei ţări, s-au pierdut tocmai când oamenii îşi exprimaseră clar dorinţa. Vreau şi vă rog să fiţi alături de mine pentru ca următorii cinci-zece ani (...) să facem dreptate până la capăt pentru cei care au votat în urmă cu doi ani pentru sfârşitul regimului Băsescu. Mai vreau un lucru cu acest proiect - să punem capăt şi unei perioade de 25 de ani de tranziţie, de generaţii sacrificate. (...) Eu cred că putem din acest an, din ani care urmează să nu mai existe tranziţie, să nu mai avem generaţii sacrificate', le-a mai spus Ponta social-democraţilor.

Citeşte şi: VICTOR PONTA: Sunt un candidat la funcţia de preşedinte despre care ţara ştie tot. BĂSESCU nu mă poate şantaja

Victor Ponta candidat. Acesta a ţinut să întărească faptul că îşi doreşte mai degrabă să fie 'preşedintele românilor' decât preşedintele României.

'Îmi doresc infinit mai mult, decât să fiu preşedintele României, să fiu preşedintele românilor. Am avut în ultimii ani un preşedinte al României care a fost împotriva românilor. Dacă în noiembrie vom câştiga, aş vrea ca preşedintele să fie unul al oamenilor, şi nu al unui birou, al unui sistem, al unor instituţii', a subliniat Ponta.

Candidati prezidentiale 2014. Premierul a ajuns cu puţin înainte de ora 19,00 la întâlnirea social-democraţilor de la Craiova, el fiind în teritoriu, în judeţul Gorj, în localităţile Novaci şi Bengeşti-Ciocadia, grav afectate de inundaţii.

Citeşte şi: VICTOR PONTA îl bate pe KLAUS IOHANNIS pe unde îl prinde, chiar şi în sondajele de casă ale opoziţiei

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 2014
ilie
este de asteptat si poporu votant va face bine,daca ii va acorda incredere lui PONTA pentru a castiga presedentia,avand obligatia sa faca dreptate pana la capat,promisiune pe care numai Ponta o va indeplini.
30 iul, 2014
ANTONESCU C - - -
DACĂ V-A REUŞI PONTA LA PREŞEDINŢIE , ŞI NU-L V-A BĂGA LA ZDUP PE TIRAN ŞI SĂ-I DISTRUGĂ SISTEMUL MAFIOT PENTRU CEEA CE A FĂCUT , CRED V-A AVEA VIAŢĂ GREA CU CEI 7,4 MILIOANE DE ROMÂNI DACĂ-I MAI PĂCĂLEŞTE INCĂ ODATĂ ...E GRAV DACĂ AU INCEPUT SĂ SE PLÂNGĂ ŞI MAGISTRAŢII CĂ LI SE IAU DOSARELE IN LUCRU ŞI SUNT DAŢI AFARĂ ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ