ALEGERI PSD Bucureşti. Cine CANDIDEAZĂ pentru şefia filialei din Capitală

| 10 sep, 10:06

Vicepreședintele PSD Robert Negoiță și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al organizației PSD București, au declarat surse social-democrate, potrivit romaniatv.net

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, vrea Bucureștiul pentru o candidatură la Primăria Generală a Capitalei la alegerile locale din 2016. Robert Negoiță este cel mai bine plasat din PSD București în sondajele de opinie, spun sursele citate.

Actualul președinte PSD București, Ecaterina Andronescu, nu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat, astfel că Negoiță ar putea să fie singurul candidat, mai spun surse din PSD.

Citeste si: VICTOR PONTA: Simt nevoia să fac câteva precizări după CExN de ieri

Ecaterina Andronescu conduce PSD București din februarie 2012, aceasta preluând organizația de la Marian Vanghelie. Robert Negoiță a vrut să candideze la sefia PSD București si in aprilie 2013, dar a fost ales președinte executiv alaturi de Marian Vanghelie.

Alegerile pentru sefia PSD Bucuresti vor avea loc joi la Palatul Parlamentului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ