ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Borcea şi Victor Becali au votat în închisoare

| 25 mai, 2014

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Cristi Borcea şi Victor Becali şi-au exercitat dreptul la vot, în această dimineaţă, la Penitenciarul Poarta Albă unde a fost adusă o urnă mobilă, informează RomâniaTv.net.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Cristi Borcea şi Victor Becali şi-au exercitat dreptul la vot, în această dimineaţă, la Penitenciarul Poarta Albă unde a fost adusă o urnă mobilă.

Victor Becali are de executat o pedeapsă de 4 ani şi 8 luni de închisoare, iar Cristi Borcea, de 6 ani şi 4 luni.

Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a informat că pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, când la penitenciar şi la secţia exterioară a acestuia de la Valu lui Traian se vor desfăşura alegerile pentru Parlamentul European, 987 dintr-un total de 1.295 de persoane private de libertate cu drept de vot şi-au exprimat intenţia de a merge la urne. Procesul electoral se va desfăşura în locuri special amenajate din incinta locurilor de detenţie, unde reprezentanţii comisiilor electorale locale vor instala urne mobile.

În schimb, Gigi Becali, fost europarlamentar în perioada iunie 2009 - martie 2010, nu nu va putea vota din penitenciar la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Gigi Becali are interdicţie de a-şi exercita dreptul de vot la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, impusă de instanţa de judecată atunci când a fost condamnat.

Gigi Becali este condamnat la pedepse cu închisoarea în mai multe dosare, având de executat trei ani şi şase luni de detenţie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ