Alertă cu bombă în Bucureşti. Un bărbat a ameninţat că aruncă în aer un hotel

| 28 feb, 13:09

Ameninţarea cu bombă a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 10, la un hotel din Bucureşti. Un bărbat a intrat în clădire şi a ameninţat că o va arunca în aer.

ncidentul a avut loc în Cartierul Vitan, din Bucureşti, la un hotel ai căror proprietari sunt fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă. În jurul orei 10 a fost făcut un apel la 112, de către angajaţii hotelului, care le-au spus poliţiştilor că un tânăr a intrat în incinta hotelului, a mers la barul aflat la parterul clădirii şi a început să strige în faţa angajaţilor că va arunca în aer întreaga clădire, că are o bombă şi că este pregătit să o detoneze.

Tânărul nu a făcut nicio revendicare, iar după ce a făcut aceste ameninţări s-a îndreptat spre ieşirea din hotel şi s-a făcut nevăzut. Cei care au asistat la această scenă au sunat speriaţi la 112, o mare parte dintre ei fiind angajaţi ai hotelului.

În zonă s-au deplasat mai multe echipaje de la Secţia 26 de Poliţie, dar şi echipe formate din pirotehnişti din cadrul Poliţiei Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 feb, 21:52
ISO
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ