ALERTĂ în Sibiu. Un urs, împuşcat MORTAL după ce a fost surprins în centrul oraşului VIDEO

| 12 oct, 09:40

Autorităţile din Sibiu au fost în alertă, miercuri dimineaţa, după ce un urs de mari dimensiuni a fost văzut în centrul oraşului. Zona a fost împânzită de poliţişti şi jandarmi. La scurt timp, însă, animalul a fost împuşcat mortal.

UPDATE 9.20: Ursul a fost prins pe strada Lungă, în curtea unei fabrici. S-a încercat împuşcarea cu tranchilizante fără succes. Animalul a fost ulterior împuşcat mortal cu o armă de vânătoare, scrie oradesibiu.ro.

UPDATE: Ursul a ajuns într-o curte de pe strada Valea Mare şi a fost fotografiat pe acoperișul casei, după care s-a întors. Toată circulația în zona străzii Valea Mare este blocată complet și mai multe echipaje de poliție încercă să țină curioșii departe.

Ursul a fost văzut într-o zonă intens circulată din Sibiu, iar purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a făcut un apel la localnici să evite strada Someşului, unde a fost raportată prezenţa animalului, care ar putea fi înfometat şi periculos.

Pentru moment nu există detalii despre felul în care a reuşit ursul să ajungă în centrul oraşului. Una dintre ipoteze este că acesta ar fi fugit de la Grădina Zoologică din Sibiu, însă nu există o confirmare din partea acesteia privind dispariţia vreunui animal.

Mamiferul a fost văzut pe strada Someşului, iar apoi pe malul Cibinului, în zona unei pieţe. Animalul a mai fost văzut de martori inclusiv în fața sediului IPJ Sibiu, pe Calea Dumbrăvii și în zona Sălii Thalia.

 

Tag-uri: Sibiu, urs
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ