Traian Băsescu, ŢINTA unui ATENTAT cu BOMBĂ

| 29 ian, 11:07

În cei 10 ani în care a ocupat cea mai înaltă funcţie în stat, Traian Băsescu s-a aflat de mai multe ori în pericol. Potrivit România TV, cel mai serios incident care le-a dat bătăi de cap SPP-iştilor s-a petrecut în 2006, când preşedintele a fost ţinta unui atentat cu bombă.

Incidentul se regăseşte şi în telegramele publicate de site-ul WikiLeaks. De Ziua Unirii, pe 24 ianuarie 2006, SPP a descoperit o bombă artizanală, plasată într-un hidrant din prefectură. Bomba era suficient de puternică încât să-l ucidă pe preşedinte, în cazul în care ar fi fost detonată când acesta ar fi trecut pe lângă ea, însă avea bateriile descărcate atunci când a fost găsită de către SPP, cu o zi înaintea sosirii preşedintelui, relata pe atunci ziarul "Ziua". Toţi angajaţii prefecturii au fost amprentaţi, însă nu a fost identificat atentatorul amator.

Mister desluşit: Mioara Roman ŞTIE unde va locui Traian Băsescu

Angajaţii Prefecturii au fost amprentaţi. Amprentarea nu i-a ajutat însă pe cei de la SPP, întrucât pe hidrantul respectiv au fost descoperite amprentele mai multor persoane, dintre care au fost identificate doar cele ale Claudiei Fekete, care ar fi fost amanta preşedintelui CJ, Marian Oprişan.

Traian Băsescu şi-a luat adresă de mail de la STS

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 feb, 18:56
mosu
poate. bomba .a fost un wiziki contrafacut
30 ian, 19:59
Liviu Raduta
CE BINE ERA DACA SE INTIMPLA.
29 ian, 16:12
ion ion
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
29 ian, 14:25
Marian Garleanu
Daca e sa respectam adevarul istoric prima oara stirea despre atentatul pus la cale impotriva presedintelui la Focsani a aparut in Romania Libera sub titlul "Bomba din hidrant". Autorul materialului publicistic a fost considerat atunci diliu de catre zurbagii si lingaii tuturor regimurilor, cu toate ca generalul Sergiu Medar de la Cotrocen confirmase existenta unei amenintari la adresa vietii presedintelui. Vorba tovarasei, Iata dovada: http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/-bomba--din-hidrant--76626. Si dupa 9 ani WIKILEAKS confirma.
29 ian, 15:44
Trebuia una cu kakat
Ca pentru kakati. Si invelita in zeghe.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ