Alexander Adamescu, unul dintre cei bogaţi oameni din România, a fost reţinut la Londra

| 29 mar, 16:06

Alexander Adamescu, unul dintre cei bogaţi oameni din România, a fost reţinut la Londra. Ar fi folosit acte false în instanţă. Libertatea.ro titrează că procedurile pentru extrădarea lui Adamescu Jr ar fi fost intensificate în ultima perioadă şi că acesta ar putea ajunge curând în România.

Procurorii de la noi l-au acuzat pe Alexander Adamescu că împreună cu tatăl său, Dan Adamescu, miliardarul care între timp a murit, ar fi dat mită unor judecători. Adamescu Jr. a decis să stea de atunci la Londra şi a fost reţinut de autorităţile britanice, pentru că în procesul de extrădare a falsificat acte.

Potrivit Mediafax Bogdan Alexander Adamescu a fost prins la Londra în baza unei informaţii primite de la poliţiştii români.

Tribunalul Bucureşti a emis încă din primăvara anului trecut un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Bogdan Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, fiind acuzat de dare de mită.

În martie, procurorii DNA au cerut arestarea în lipsă a lui Bogdan Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, acesta fiind acuzat de două infracţiuni de dare de mită.

La data la care DNA a înaintat cererea de arestare preventivă a lui Bogdan Alexander Adamescu Tribunalului Bucureşti, procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, declara că procurorii l-au localizat însă nu pot face public locul în care se află.

Adamescu jr. ar fi folosit documente pretins emise de o autoritate publică din România, iar documentele ar releva condițiile de arest din țara noastră. Instanța britanică s-ar fi autosesizat că documentele folosite în instanță ar fi false.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ