Alexandrescu: USR va ataca la CCR toate legile Justiţiei. Sunt motive foarte serioase de anticonstituţionalitate

| 20 dec, 14:13

Senatorul Uniunii Salvaţi România Vlad Alexandrescu a declarat, miercuri, că USR va ataca la Curtea Constituţională a României toate legile Justiţiei, arătând că există motive foarte serioase de anticonstituţionalitate.

"Noi am depus astăzi plângeri prealabile pentru legea votată ieri, dat fiindcă nu s-a respectat regulamentul şi vom ataca în contencios administrativ, vom ataca la Curtea Constituţională toate legile Justiţiei, fiindcă sunt motive foarte serioase de anticonstituţionalitate, cea de astăzi poate că mai mult decât celelalte, şi vom merge până unde ne permite legea, procedurile şi instituţiile, câtă vreme mai sunt libere în această ţară, pentru că, aşa cum am spus-o de mai multe ori, ne îndreptăm către dictatură, suntem de fapt în dictatură în momentul de faţă", a afirmat Alexandrescu, la Parlament.

La rândul său, senatorul Florina Presadă a arătat că USR va protesta în continuare faţă de legile Justiţiei.

"Vor mai fi metode de protest. Încercăm, pe cât putem, să ne opunem adoptării acestor legi extrem de păguboase", a precizat Presadă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ