Alfred Bulai: Probabil, şansele cele mai mari le are în acest moment Klaus Iohannis

| 16 noi, 2014

Sociologul Alfred Bulai este de părere că rezultatul exit-poll-urilor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale este strâns, dar Klaus Iohannis are totuşi şanse mai mari la finalul numărătorii.

Sociologul Alfred Bulai consideră că rezultatul exit-poll-urilor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale este unul strâns, candidatul ACL, Klaus Iohannis, având, probabil, şanse mai mari la finalul numărătorii voturilor.

'E un rezultat strâns. Totdeauna rezultatul în turul doi este foarte, foarte strâns, mai ales că votul în România la prezidenţiale este pro sau contra PSD. Or, la o prezenţă foarte mare la vot, numărul celor pe care-i scoate PSD-ul este mic. Adică are o limită a lui şi cei care ies la vot, excedentar mă refer, votează, mai degrabă, împotriva PSD-ului. De aceea se ajunge la baionetă', a declarat, duminică, pentru AGERPRES, Alfred Bulai.

Sociologul consideră că Iohannis are şanse mai mari.

'Probabil, şansele cele mai mari le are, în acest moment, Iohannis, din punctul meu de vedere, pentru că estimările sunt destul de greu de făcut pentru diaspora. Şi diaspora probabil că va vota mai degrabă Iohannis, la fel ca în turul întâi. Rămâne să vedem numărătoarea voturilor, pentru că toate sunt nişte estimări, au o eroare de 1% minim. Rămâne să vedem. Dar, repet, rezultatul apropiat era de aşteptat', a spus Alfred Bulai

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ