Alianţă de ultimă oră pe piaţa media: Cosmin Guşă şi Cristian Burci îşi unesc forţele media

| 20 iun, 2014

Grupul Realitatea Media si grupul Adevarul Holding vor functiona ca un grup de presa unitar, anunta ReporterVirtual Negocierile dintre Cozmin Gusa si Cristian Burci, actionarii majoritari ai celor doua companii, s-au finalizat zilele trecute si au fost incepute cu mai multe luni in urma.

Rares Bogdan, directorul editorial al Realitatea TV, a declarat pentru Reporter Virtual ca, deocamdata, nu se pune problema unei achizitii: "Este un prim pas, punem tot ce avem impreuna pentru a exploata continutul ambelor parti. Ulterior, se va putea discuta si despre achizitii".

Citeşte şi: La 3 luni după ce Realitatea TV spunea că și-a plătit datoriile la stat, Cozmin Guşă nu-şi mai aminteşte nimic

Rares Bogdan a mai spus ca noul grup media are impreuna "o televiziune de stiri, una generalista, una de business, un ziar quality, un tabloid care vinde foarte bine si cateva reviste. Avem doua site-uri puternice, realitatea.net si adevarul.ro. Vom crea continut unul pentru celalalt, vom folosi continutul comun pe mai multe canale, ne vom coordona".

Citeşte şi: Consiliul Concurenţei a dat undă verde pentru preluare Prima TV de către Burci

Citeşte mai mult pe reportervirtual.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
MISTRETUL JAPONEZ
CĂCĂCIOŞII
CINE ŞTIE CE-O MAI FI FĂCUT ŞI COZMIN GUŞĂ .... TUNĂ ŞI.-I ADUNĂ .. REAL ESTE CĂ SUNT PUPINCIRIŞTI BĂSIŞTI DE OCAZIE IN CAMPANIE !!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ