Alimentul care ține departe cancerul de sân

| 12 iun, 2014

Este un aliment produs de albine. Acesta conține între 60 -70% apă, 12-15% proteine​​, 10-16% zahăr, 3-6% grăsimi, 2-3% vitamine, săruri și aminoacizi.

Click.ro explică de ce unele persoane îl folosesc pe post de medicament.

Ține colesterolul sub control

Nivelul ridicat al colesterolului favorizează afecțiunile cardiovasculare, cum sunt bolile de inimă și accidentul vascular cerebral. Într-un studiu din 2007 publicat în „Journal of Nutritional Science and Vitaminology“ participanții care au luat șase miligrame de lăptișor de matcă timp de patru săptămâni au avut un nivel mai scăzut de colesterol total și lipoproteine ​​cu densitate joasă, care este, de asemenea, cunoscută sub numele de colesterol „rău“.

Tratează infertilitatea

Motilitatea scăzută a spermei este o cauză comună a infertilității masculine. Medicamentele și operațiile chirurgicale sunt printre tratamentele uzuale folosite pentra tratarea infertilității.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ