Alina Bica, PRIMA REACŢIE după eliberarea din spatele gratiilor

| 21 apr, 18:58

Fosta șefă a DIICOT Alina Bica a fost eliberată din penitenciarul pentru femei de la Târgșor, după ce magistrații Curții Supreme au decis, marți, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu în dosarul Bica2.

La ieșirea din închisoare, fosta șefă antimafie a declarat că este o femeie de succes în continuare.

„N-a fost bine dar am un singur mesaj iar apoi am sa va rog sa ma lasati sa merg acasa. As dori doar sa multumesc acelor oameni care au avut nobletea sufleteasca sa-mi acorde prezumtia de nevinovatie si sa nu vorbeasca lucruri necurate la televizor. Iar mai departe ne vedem in sala de judecata si poate cineva o sa ma auda si pe mine.

De vreme ce poti sa iesi din puscarie fara denunturi si sa pleci capul cand n-ai facut lucruri, eu chiar cred in sistemul de justitie. Vreau sa va spun ca am ramas surprinsa de ce am gasit aici, de regulile, de profesionalismul oamenilor. Acum nu doresc nimanui sa vina sa vada ca ceea ce spun e adevarat.

N-am ce sa-mi reprosez. Sunt o femeie de succes în continuare. Din lumea mea nu fac parte denunțurile și infractorii”, a spus Alina Bica.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ