Alina Gorghiu, ATAC extrem de DUR la adresa premierului Victor Ponta

| 30 dec, 2014

Alina Gorghiu, co-preşedinte PNL, a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, spunând că acesta "este absent de fiecare data cand ceva dramatic se intampla in Romania".

"Domnul Ponta este absent de fiecare data cand ceva dramatic se intampla in Romania. Fie ca este la o partida de baschet, fie la o masa cu jurnalistii, domnul Ponta pare preocupat doar de agenda personala, atunci cand este nevoie de implicarea sa. Acum, cand tara se afla, din nou, sub zapada, domnul Ponta are ca principala preocupare atacarea opozitiei pe facebook.

Este o noutate. In spiritul sfaturilor transmise prin intermediul facebook chiar de catre domnia sa, ii cer public, inca o data, ca in aceste momente sa fie retinut in activitatea politica si mai activ in indeplinirea sarcinilor de serviciu. Nimic mai mult.
Ii transmit acest lucru tot pe facebook deoarece sunt convinsa ca este online la orice ora.

Domnule Ponta, diferenta intre implicare si timpul pierdut cu replici neinspirate poate fi chiar diferenta intre a fi respectat sau dispretuit...dar sigur, experienta campaniei pentru prezidentiale este recenta, sigur ca stiti acest lucru", scrie marţi Alina Gorghiu, pe Facebook.

Replica liderului PNL vine după ce Victor Ponta a comentat decizia CCR privind constituţionalitatea legii bugetului pe 2015.

"O veste foarte buna pentru toti romanii! Daca cineva a inteles cu adevarat de ce a contestat PNL Bugetul la CCR (pentru ca un amendament chiar era al lor, de altfel), il rog sa-mi explice si mie! Poate inteleg si colegii din PNL-PDL ca oamenii asteapta sa ne schimbam TOTI (nu doar unii) in bine, sa lasam scandalul si confruntarile inutile!", scria luni Ponta pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ