Alina Gorghiu, atenţionată de liberali: Aveți grijă la Liviu Dragnea, aveți grijă la PSD

| 31 aug, 20:41

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că liderul social-democrat Liviu Dragnea are, în ultima vreme, un ton "împăciuitor" și "poate să păcălească", dar liberalii sunt "extrem de realiști" și cunosc faptul că PSD este "un partid al non-reformei".

"Constat acum nuanța pe care Liviu Dragnea, în discursul public, o subliniază — că a devenit PSD un partid al dialogului. Au și demonstrat acceptând invitația noastră de a discuta în termeni de prudență pe Codul fiscal. Am reușit, săptămâna aceasta vom vota Codul fiscal în Parlament (...), dar, în același timp, am auzit voci temătoare din rândurile susținătorilor PNL. Sunt mulți care spun: aveți grijă la Liviu Dragnea, aveți grijă la PSD. (...) Are un ton împăciuitor în ultima vreme și poate să păcălească. Suntem extrem de atenți și îi știm pe cei din PSD ce le poate pielea, sunt un partid al non-reformei și sunt adversarii noștri politici", a spus Gorghiu, la Realitatea TV.

Citeşte şi:  Liviu Dragnea: Nu vreau un război cu orice preț cu președintele


Potrivit liderului liberal, acest lucru nu înseamnă însă că pe linii importante — precum Codul fiscal, macrostabilitatea, salarizarea în domeniul bugetar, absorbția fondurilor europene sau infrastructura — cele două formațiuni politice nu vor găsi o cale comună de a genera "proiecte valoroase".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ