Alina Gorghiu bate cu pumnul în masa PNL şi cere schimbări majore

| 15 mar, 13:09

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat că va propune Biroului Politic Național al PNL modificarea statutului partidului, astfel încât organizațiile de femei și de tineri să primească drept de vot în Comitetele Executive.

"Voi propune Biroului Politic Național să modificăm statutul, așa încât organizațiile femeilor și tinerilor din PNL să primească dreptul de vot în Comitetele Executive, unde votul lor are deocamdată caracter consultativ", a scris duminică Gorghiu pe Facebook.

Ea subliniază că această propunere este "o soluție concretă pentru a promova implicarea mai puternică în deciziile partidului" a femeilor și tinerilor.

BPN al PNL se reunește luni în ședință pentru a discuta despre aprobarea unui proiect de lege privind votul prin corespondență, clarificări statutare în cazul membrilor de partid cu probleme în justiție și prezentarea programului de guvernare de către Cătălin Predoiu, propunerea liberalilor pentru funcția de premier.

Citeşte şi: Gorghiu explică motivul pentru care IOHANNIS tace

Tag-uri: Alina Gorghiu, femei, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mar, 13:52
Aurel
La vremuri noi, oameni noi.
D-na Gorghiu, folosind figuri compromise, politicieni neperformnti, care au taiat salarii, pensii, au desfiintat locuri de munca la stat si au generat desfiintarea locurilor de munca in mediul economic privat, va face perdanti si riscati sa pierdeti capitalul acumulat de d-l Presedinte Iohannis, inclusiv cu ajutorul nostru a celor de pe Internet, care suntem pretutindeni si nicaieri, dar ne putem mobiliza sa corectam derapajele politice care nu tin de cresterea locurilor de munca, cresterea nivelului de viata si mai ales folosirea potentialului fortei de munca din mediul rural care sunt peste 6,5 milioane de cetateni romani, care actualmente traiesc din ajutorul de somaj, ajutorul social sau numai cu ce creste-n curte, daca creste, luand in calcul stoparea migrarii fortei de munca calificate, si chiar necalificate in tari din UE cel putin, unde ajutorul de somaj este mai mare decat salariul mediu pe economie din Romania. Daca vreti puteti chiar sa adoptati masuri politice si economice care sa faca sa revina o parte din romanii care nu au reusit sa se integreze in economia tarilor ce i-au primit.
Incetati cu discriminarile; femei, tineri, batrani, care incalca art 16 din Constitutia Romaniei;
"CAPITOLUL I
Dispoziţii comune

ARTICOLUL 16

Egalitatea în drepturi

(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.

(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

(3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară. Statul român garantează egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pentru ocuparea acestor funcţii şi demnităţi."

Atentie cu alocarea unui numar de parlamentari din diaspora romaneasca!
Venind in tara ei nu mai sunt in diaspoara romaneasca. Sesizez aici CCR, CSM, si ICCJ ca se incalca articolul 16 aliniatul (3)

"

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ