Alina Gorghiu continuă ATACURILE la adresa premierului. Ce mesaj a postat copreşedintele PNL pe facebook

| 25 ian, 13:28

Alina Gorghiu continuă atacurile la adresa lui Victor Ponta. Copreşedintele PNL i-a cerut din nou premierului să organizeze alegeri parţiale şi a declarat că Ponta de acum seamănă cu cel de anul trecut, care le-a refuzat dreptul sutelor de mii de români din diaspora să voteze.

Reacţia vine după ce şeful executivului a declarat ieri că actualul PNL seamănă cu vechiul PDL şi că liberalii caută numai scandaluri.

"Victor Ponta seamănă perfect cu Victor Ponta de anul trecut, cel care le-a refuzat sutelor de mii de români din diaspora dreptul de a vota. Anul trecut nu a făcut suficiente secții de votare, acum, pur și simplu, ascunde urnele de vot. Două manifestări, același diagnostic: teama de rezulatele alegerilor, frica de votul românilor. Pentru președintele PSD, ca și pentru mulți dintre colegii domniei sale de partid, democrația este un exercițiu facultativ. Domnule Prim-ministru, lăsați oamenii să voteze, organizați alegerile parțiale!", a scris Alina Gorghiu pe pagina personală de facebook.

Nu este prima dată când copreşedintele PNL îi cere lui Victor Ponta să organizeze alegeri anticipate. Gorghiu l-a mai avertizat pe premier că liberalii se vor adresa instanţei dacă şeful executivului nu va organiza alegeri anticipate.

În replică, Victor Ponta i-a acuzat pe liberali de ziua Unirii Principatelor că ştiu să provoace doar scandaluri, la fel ca vechiul PDL. Aşa că premierul a cerut celor din PNL să participe la discuţii pe tema Legii electorale şi a Codului fiscal.

În acest moment, sunt vacante 26 de mandate de primari, şase mandate de parlamentari şi trei de preşedinţi de consiliu judeţean.

Potrivit legii, Guvernul are la dispoziţie 90 de zile de la vacantarea posturilor ca să organizeze alegeri parţiale. Legea nu prevede însă şi sancţiuni în cazul în care executivul nu se va încadra în termen. Ultimele alegeri parţiale au avut loc pe 25 mai, anul trecut.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 ian, 14:35
liviuioan
---put-URA--gandirii--
--Pentru ca--biciclete-impreunarile nevinovate, pentru formarea unui guvern--dupa o experienta--capatata pe velodrom--cu statii, initial pe partea dreapta--ATANASIU--OLTEAN--VOICU--urmeaza partea stanga--GIOALA--VANGHELION--lista ramane deschisa--lista pregatita voios de--EPIGRAMISTUL--CIRIPITOR .--USL-NU E PDL NICI JANDARM NU E---dar mana BULDOGULUI--e mangaietoare .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ