ALINA GORGHIU: Demisia lui VICTOR PONTA este obligatorie

| 05 iun, 16:27

Demisia lui Victor Ponta nu mai poate aștepta, a spus Alina Gorghiu. „Orice întârziere este de natură a pune România într-o postură ingrată”, a spus co-președintele PNL.

„Situația în care premierul Victor Ponta a ajuns, astăzi, face ca demisia din funcție să fie una obligatorie. Acest gest nu poate aștepta. Orice întârziere este de natură a pune România într-o postură ingrată în relația cu partenerii internaționali. Nu avem de a face cu tematică politică, așa cum încearcă să prezinte situația Victor Ponta, ci cu acuzații de o maximă gravitate, care, până la lămurirea lor, afectează grav credibilitatea internă și externă a Guvernului și fac, din aceasta perspectivă, extrem de dificilă continuarea actului de guvernare, în condiții de eficienţă și bună reprezentare”, a conchis Gorghiu.

Victor Ponta este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul de corupţie de la companiile energetice Turceni şi Rovinari privind încheierea unor contracte de asistenţă juridică. Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat vineri că procurorii au dispus începerea urmăririi penale faţă de premier.

Klaus Iohannis a cerut vineri demisia premierului Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ