Alina Gorghiu dezvăluie rolul lui Crin Antonescu în viitorul partidului

| 13 ian, 12:48

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit luni seară, în cadrul emisiunii ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, despre rolul și colaborarea pe care o va avea cu fostul lider al liberalilor, Crin Antonescu.

Întrebată de moderatorul Rareș Bogdan despre implicarea lui Crin Antonescu în proiectele PNL, Alina Gorghiu a făcut o mărturisire, precezând că se va consulta cu toți foști lideri ai partidului, cu excepția celor care au plecat din partid, referindu-se la Călin Popescu Tăriceanu și Theodor Stolojan.

”O să vă mărturisesc un lucru, că mandatul meu, ăsta care va fi teoretic până în 2017, este un mandat în care cred în ideea şi am promovat, inclusiv în momentul în care mi-am susţinut candidatura, ideea de responsabilitate colectivă.

Vă spun acum că eu fără echipă nu stau în funcţie. Eu nu văd cum un preşedinte, şi să ştiţi că au fost preşedinţi recenţi în istoria PNL care în momente grele, şi poate o să dezbatem cu alte ocazii, au fost lăsaţi singuri. În momentul în care PNL te lasă singur sau anumiţi oameni te lasă singuri, în momentul ăla în mod cert e o problemă. Ferească sfântul să ajungă vreun preşedinte în situaţia asta.

Şi, da, am comunicat cu domnul preşedinte Quintus şi comunic des. E omul cu care mă sfătuiesc cel mai des dintre foştii preşedinţi.

Cu domnul Antonescu am comunicat la momentul alegerilor. Voi comunica cât se poate de curând şi de fiecare dată când o să am nevoie de expertiza domniei sale, voi apela şi ştiu că o voi avea. Nu există nici un fost preşedinte al PNL, cu excepţia celor care au ales calea pribegiei prin alte partide mai mult sau mai puţin înregistrate, că nici nu mi-e clar acum care e situaţia juridică a PRL-ului, nu există nici un preşedinte al fostului PNL care să rămână în PNL şi care să nu iubească partidul ăsta aşa cum foarte mulţi o facem.

Şi să ştiţi că toţi au pus mai presus de orice şi de o dispută într-o şedinţă sau o concurenţă pe o funcţie, au pus interesul PNL. Şi cred că de aia suntem unde suntem, pentru că am avut un preşedinte ca domnul Quintus, pentru că am avut un preşedinte ca preşedintele Antonescu, pentru că a fost preşedintele Iohannis”, a punctat Alina Gorghiu luni seară.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 09:16
Adam
Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ