Alina Gorghiu este CERCETATĂ PENAL pentru fals şi uz de fals

| 14 ian, 11:29

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu este cercetată penal de Parchetul General privind modul în care şi-a obţinut diploma de mediator. Ea este acuzată de fals şi uz de fals pentru că ar fi obţinut diploma de mediator fără să fi trecut pe la cursuri.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unei plangeri depuse la Parchetul General, în care se arată că în aprilie 2009 Mihai Ghervase, patronul unei şcoli de formare a mediatorilor, a eliberat mai multe diplome fără ca persoanele respective, printre care şi Alina Gorghiu, să fi efectuat cu adevarat cursurile, informează curentul.info.

Alina Gorghiu şi-ar fi deschis propria şcoală de mediatori în baza diplomei obţinute. Ea susţine că diploma a fost obţinută corect şi a precizat că în momentul soluţionării acestei cauze va depune la rândul său o plângere pentru denunţ calomnios.

Alina Gorghiu dezvăluie rolul lui Crin Antonescu în viitorul partidului

"Sezizarea Parchetului a fost facută de Tudor Tatu, care este un campion al plângerilor penale împotriva mediatorilor", a declarat co-presşdintele PNL pentru sursa citată.

Gabriela Firea îi dă replica Alinei Gorghiu pe tema autostrăzilor: Se află într-o mare eroare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 19:05
florin
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: [email protected]
14 ian, 12:35
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ