ALINA GORGHIU: Guvernul Ponta va fi demis până vine primăvara

| 12 ian, 22:09

Co-președinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni seară, la Realitatea TV, că "nu va trece primavara" fara ca guvernul Ponta sa fie demis si si-a exprimat convingerea ca presedintele Klaus Iohannis intelege jocul "straveziu" al premierului.

"Ramurii de maslini din partea dl Ponta i-am vazut si i-a fluturat cat se poate de evident", dar nu mai crede nimeni in "buna credinta" a sa, a arătat Alina Gorghiu. "Nu vreau sa dau date exacte dar (...) in cateva luni lucrurile astea vor fi transate printr-o motiune de cenzura, prin vointa parlamentarilor", a spus ea, subliniind insa ca "nu aducem traseisti, sa nu se sperie nimeni".

Aceasta a argumentat ca "fiecare zi cu dl. Ponta la Palatul Victoria se transforma in pierderi pentru cetatenii Romaniei, fiecare zi costa economia, imaginea publica a romanilor in afara granitelor".

In ceea ce priveste ideea lui Victor Ponta de a chema la dialog opozitia pentru Codul electoral, Alina Gorghiu s-a declarat usor "jenata" de "apetenta spre dialog" a primului-ministru, "acum, cand mandatul domniei sale e spre final". "E disperarea tipica pentru un om la final de mandat, la final de cariera politica", a comentat ea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 11:25
banel
Blestemat este poporul care voteaza in mod inconstient de 25 de ani si accepta ca hotii,excrocii,prostituatele si golanii sa stea in fruntea tarii in timp ce valorile culturale si din mai toate domeniile de activitate sunt nevoite sa emigreze si culmea toti se realizeaza,dincolo !!!!Asta este blestemul pentru o tara mancata de coruptie si cu politicienii tradatori de neam si un popor imbeciloid si iresponsabil!!!!
13 ian, 04:34
Popa pupa poala mea
ii miroase buldogului a ciolan?
hai sictir proasta popii, ca nu de asta v-am votat
12 ian, 23:49
liviuioan
--Arta desavarsita de a te preface--
Chemata la ordine de noul --GURU-- mustruluita bine de pe prompter , cu cugetari de genul--K IOHANNIS se pupa-n bot cu V PONTA , saraca ALINUTA , cu gandul la bicicleta de afara ( parcarea a fost desfiintata ) a inceput sa gangureasca despre , vitejia--verde inrourata AVASISTA si grupurile de interese in jurul guvernului din umbra .Acum , nu stim cat de multumit a fost RARESEL si BOGDANEL si daca ALINUTA a plecat cu DOSARUL cu pozele stimatei doamne--vezi WOWBIZ---si daca in viitorul apropiat se elibereaza un post la PRESIDENTIE . Viata grea si-i fata tanara .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ