Alina Gorghiu îi cere lui Dragnea să sprijine legea privind votul prin corespondenţă

| 13 aug, 19:02

Alina Gorghiu a facut un nou apel la parlamentari sa adopte legea votului prin corespondenta in sesiunea extraordinara ce va avea loc pentru reexaminarea Codului Fiscal in perioada 24-26, pentru ca aceasta sa se poata aplica la alegerile parlamentare din 2016.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, copresedintele PNL a declarat ca spera ca Liviu Dragnea, presedinte interimar al PSD, "sa renunte la ostilitatea" fata de diaspora.

"Parlamentul are ocazia de a le face, în sfârșit, dreptate cetățenilor noștri care trăiesc peste hotare, dacă partidele vor fi de acord să adoptăm legea votului prin corespondență în sesiunea parlamentară extraordinară.

Sper ca noua conducere a PSD să renunțe la ostilitatea manifestată până acum față de diaspora, ostilitate care s-a bazat în mare parte pe frustrarea candidatului perdant la alegerile prezidențiale, Victor Ponta.

Refuzul de a adopta această lege, astfel încât ea să se poată aplica la alegerile parlamentare din 2016, ar fi o sfidare de neiertat față de milioane de cetățeni ai României și o dovadă că PSD îşi asumă moştenirea politică a lui Victor Ponta",  spune Alina Gorghiu.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ