ALINA GORGHIU: M-am pregătit mult să devin procuror. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat

| 20 noi, 14:45

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a povestit vineri că, atunci când avea şase ani, îşi dorea să fie poliţist, după care, mai târziu, s-a pregătit foarte mult să devină procuror, însă astăzi este mulţumită că nu a ajuns să practice această meserie, transmite Agerpres.

"Este foarte important să faci şi să aperi lucruri în care crezi. Eram în Curtea de Argeş, mică şi eu, cum eraţi şi voi la un moment dat, şi să ştiţi că la cinci - şase ani îmi doream să fiu poliţist. Mă băteam cu verişorii prin curte, la ţară, am crescut şi din acelaşi spirit de dreptate probabil m-am pregătit foarte mult să devin procuror, ceea ce nu s-a întâmplat şi mulţumesc lui Dumnezeu şi astăzi că nu am devenit procuror. Dar am reuşit să devin avocat. Ulterior, am intrat în Parlamentul României şi am devenit liderul unui partid politic, chiar dacă vă mărturisesc că astăzi nu e deloc roz soarta oamenilor care fac politică", a afirmat Gorghiu la conferinţa "O lume condusă de copii", de la Palatul Parlamentului. 

În opinia sa, pentru a fi mai bună soarta societăţii româneşti este nevoie ca oameni din politică, din mediul de business, din orice domeniu care are vulnerabilităţi să predea ştafeta celor mai tineri. 

"O bună parte din oamenii care astăzi conduc România ar face bine să se dea deoparte şi să lase generaţiile proaspete, tinere, care nu au un bagaj în spate, să conducă destinele acestei ţări. Viitorul sună bine. În sală văd o generaţie foarte sigură pe ce are de făcut, pe mesajele pe care vrea să le dea, pe ideile pe care vrea să le implementeze chiar de mâine", a spus Alina Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ