Alina Gorghiu, mesaj neîndurător pentru Victor Ponta după Consiliul Naţional al PSD

| 22 mar, 12:15

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, afirmă pe o pagină de socializare că premierul Victor Ponta nu a reuşit să înţeleagă de ce a pierdut alegerile prezidenţiale, dar în schimb afişează "puternice resentimente" faţă de cei care nu l-au votat în noiembrie.

"La patru luni de la înfrângerea în alegerile prezidențiale, Victor Ponta nu e în stare să facă o analiză sinceră a eșecului. Mai grav este însă că dl. Ponta afișează puternice resentimente față de electoratul care nu l-a votat.

Vorbind azi despre alegerile locale, Victor Ponta a afirmat că turul doi n-ar fi bun pentru că ”se dă drumul la emoție, la ură”. La fel gândește despre alegerile prezidențiale, văzând probabil ”ură” în cea mai frumoasă manifestare de solidaritate a cetățenilor români din ultimii ani (fie ei aflați între granițele țării sau în diaspora): votul din 16 noiembrie 2014.

Premierul Ponta ar trebui să se întrebe dacă nu cumva a existat o bază solidă pentru acea “emoție” colectivă care l-a învins în turul 2. Când dai ordonanță de urgență ca să racolezi sute de primari, când refuzi deschiderea de noi secții de vot în străinătate încălcând un drept constituțional, când refuzi să respingi proiectul de lege privind amnistia și grațierea în speranța de a mobiliza în sprijinul tău diverși condamnați și condamnabili, când lansezi direct sau prin interpuși valuri de atacuri murdare contra principalului contracandidat - adică în momentul în care principala “emoție” pe care o afișezi este disperarea de a câștiga cu orice preț - atunci românii reacționează!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 mar, 17:47
Alex Marcu
Prostie sau preac****e politică?
Și ce propui tu? Crezi că dacă am votat Iohannis, eu am votat implicit Blaga, Predoiu & Co?

Uite ce vrei să aduci ... (cred că Brătienii se răsucesc în mormânt) ...

... În perioada 2008-2009, când a săvârșit infracțiunile, Horia Georgescu nu era șef al ANI, ci era consilierul ministrului Justiției, CATALIN PREDOIU. Mai apoi, a fost numit secretar general al ANI, iar din 2012 este șeful ANI?


În contextul ăsta ....
Predoiu ... probleme in declaratiile de avere! Cine sa-l fi controlat?

Potrivit legislatiei in vigoare, Predoiu era obligat sa declare banii obtinuti din tranzactiile de la Bursa, numai ca...nu a facut-o. In declaratiile de avere din 2011 si din 2010, Catalin Predoiu a mentionat ca a avut niste venituri din speculatii, insa nu la bursa, ci pe piata monetara, prin vanzare de valuta. ”Mai exact, el sustine ca in 2010, a obtinut venituri de 131.174 dolari in urma unui schimb valutar, iar anul trecut, pe 14 iunie, a obtinut 78.917 dolari printr-o tranzactie asemanatoare. In mod bizar, desi Predoiu apare pe lista lui Cristian Sima, ca beneficiar al tranzactiilor la bursa, in declaratia sa de avere nu figureaza in ultimii ani niciun asemenea venit”, titreaza pesurse.ro. De asemenea, Predoiu nu a precizat nici la rubrica „Active financiare” faptul ca a plasat bani la bursa lui Sima, acolo fiind mentionate doar opt conturi deschise la trei institutii bancare: cinci la Raiffeisen, doua la BRD si unul la ING, cel mai consistent fiind unul de 200.000 de euro.
23 mar, 04:55
Ana
Predoiu , Blaga si ceilalti sint viitorul guvern penal pe care si-l doreste Johannis. Astia sint oamenii pe care se bazeaza presedintele? Cum isi poate inchipui ca noi, romanii vom accepta vreodata asa ceva. Peste cadavrul nostru . Mr.President , nu sintem asa de prosti cum ne crezi. Pina aici va fost, vedeti sa nu explodeze mamaliga ca va fi jale. Ati fost ales presedinte,zice-ti bogdaproste, nu va amestecati in rasturnari de guverne ,nu pentru asta ati fost votat. Noi nu am votat Predoiu si nici Vasile Blaga. Intr-o alta ordine de idei domnisoara Alina Gorghiu nu are altceva de facut decit sa-l pupe pe Ponta in partea dorsala cind va fi kkt la fund (cur) Pofta buna!
24 mar, 08:45
Lucian
Bine spus
Da, bine spus. Si echilibrat.
22 mar, 15:44
liviuioan
--GRIJULIE--
Saraca , CELIMENA--ca o closca care sta pe oua--iar cocosii nu le poate calca --e interzis . Are grija altora--- $ mai bine si-ar vedea de oule ei $ vorba unui clasic in viata si care se pricepe la COCOS .
22 mar, 13:22
Alexandru Valeriu Pantelimon
Romanii inteleg diversiunea din 16 nov. dar cucoana o continua in stil basescian (de asta e slujbasa pdl) cautand mereu sa dezbine si sa atate ura .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ