Alina Gorghiu, mesaj pentru Gabriel Oprea, după decesul poliţistului care însoţea coloana oficială

| 22 oct, 16:34

Alina Gorghiu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj destinat lui Gabriel Oprea, după ce MAI a admis că poliţistul care a decedat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă însoţea coloana oficială a vicepremierului. Liberala i-a transmis lui Oprea că "nu aşa se face", adăugând că "nu se așteaptă două zile, să vă mai gândiți dacă este cazul sau nu să admiteți că polițistul care a decedat făcea parte din coloana dumneavoastră oficială".

În final, Gorghiu îi cere lui Oprea să revină asupra exercițiului de comunicare cu care este dator opiniei publice.

Redăm, în continuare, mesajul integral al Alinei Gorghiu:

"Nu așa se face domnule vicepremier Oprea, ministru al Afacerilor Interne!

Nu se așteaptă două zile, să vă mai gândiți dacă este cazul sau nu să admiteți că polițistul care a decedat făcea parte din coloana dumneavoastră oficială.

Nu se poate ca printr-un vag comunicat al Poliției Capitalei să minimalizați o tragedie. Trebuie să furnizați familiei, opiniei publice, colegilor polițiști toate informațiile necesare: ce activitate a avut loc, de ce era necesară deplasarea în regim de coloană oficială, cu ce viteză se deplasa coloana?

O politică responsabilă înseamnă asumare și transparență, așa că vă solicit să reveniți asupra exercițiului de comunicare cu care sunteți dator opiniei publice", a scris Alina Gorghiu pe pagina de facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ