Alina Gorghiu, despre situaţia lui Vasile Blaga după denunțul lui Darius Vâlcov

| 24 mai, 15:08

Copreşedintele Partidului Naţional Liberal Alina Gorghiu a declarat, duminică, la Alba Iulia, în contextul în care fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov le-a spus procurorilor DNA că Vasile Blaga ar fi făcut intervenţii în favoarea unei firme, că nu este deloc uşor pentru partid când în presă este vehiculată implicarea vreunui liberal într-o speţă penală, arătându-se însă convinsă că Blaga nu are niciun fel de implicare.

''Cred că sunt alţii care încearcă să-l implice într-o poveste urâtă, în niciun caz organele abilitate, pentru că eu nu ştiu să existe vreo cauză oficială, anunţată public de Parchet sau de instanţă, în care preşedintele Vasile Blaga să fie implicat. Nu este deloc uşor pentru PNL când în presă este vehiculată implicarea vreunei persoane din PNL în vreo speţă penală, dar suntem absolut convinşi că Vasile Blaga nu are niciun fel de implicare. Dânsul a comunicat aceasta şi public, a comunicat-o şi în şedinţa de partid, a spus-o şi ieri (sâmbătă -n.r.) în conferinţa de presă după Consiliul Naţional, şi am toată încrederea că această situaţie neplăcută pentru PNL, şi pentru Vasile Blaga personal, va fi depăşită în foarte scurt timp', a spus, într-o conferinţă de presă, Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a subliniat că, indiferent de cine este vorba, atunci când organele competente vor solicita acest lucru, liberalii vor participa şi vor da toate clarificările necesare.

''Indiferent că este vorba de Blaga, indiferent că e vorba de Gorghiu, Hava, Atanasiu sau cine mai e în conducerea PNL, oricare dintre noi, în cazul în care organele competente au nevoie de informaţii în vreun dosar, suntem dispuşi să participăm, să dăm toate clarificările', a spus copreşedintele PNL.

Alina Gorghiu a menţionat că Statutul adoptat sâmbătă în Consiliul Naţional al PNL este clar şi cuprinde criterii de integritate care sunt la nivel de principii, iar oricine se va încadra în vreuna din literele acestuia va suporta rigorile şi sancţiunile pe care acest statut le prevede.

Întrebată dacă Vasile Blaga nu ar trebui să facă un pas în spate până se clarifică situaţia, Gorghiu a spus că este convinsă că, dacă la un moment dat, va deveni o problemă pentru PNL o situaţie a unui lider din partid, acel lider va avea înţelepciunea să facă un pas lateral.

'Să ştiţi că despre foarte multă lume în politică se spun diverse lucruri, mai mult sau mai puţin plăcute, şi, în general, o ştire negativă face cât un milion de ştiri pozitive. Cred că fiecare îşi gestionează imaginea cum crede de cuviinţă şi sunt absolut convinsă că, dacă, la un moment dat, va deveni o problemă pentru PNL o situaţie a unui lider din PNL, acel lider va avea înţelepciunea să facă un pas lateral până îşi rezolvă situaţia', a conchis copreşedintele PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iun, 11:39
sofia
OFERTA DE LUCRU
Castigi cat de mult lucrezi!!! Editura EPUBLISHERS.SRL, cauta colaboratori pentru piata americana de carti electronice, ceva cu totul NOU se petrece sub ochii vostrii, toti cei care sunt sceptici vor vedea cu ochii lor cum altii vor castiga bani in momentul cand v-om atinge pragul necesar de inscrisi !Ce oferim-plata se calculeaza în functie de implicare si realizari-instruire gratuita prin email-contract legal de comision-posibilitatea de a lucra de acasa fiecare isi face singur programul de lucru.Convinge-te de realitatea informatiei si poti sa ai O AFACERE A TA. Va oferim detalii la adresa de email : [email protected]
11 iun, 12:38
Lucretia
oferta de lucru
Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
10 iun, 12:18
sofia
Cautam colaboratori seriosi!
Colaborare sigura pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: [email protected]
25 mai, 15:26
Aurel
Chiar de va platea PSD, nu le faceati asa jocul
D--na Gorghiu, nu de mult in presa se scria, ca ati fost si sunteti abonata la contracte cu dedicatie. Aveti curaj sa iesiti la cumparaturi in piata sau sa mergeti fara garda de corp in centrul vechi?
Cum vreti, sa veniti in fata electoratului cu PeNaLi, spagari, neperformanti, cu cei ce au micsorat salariile si pensiile, au desfiintat locuri de munca, au desfintat spitale, gradinite, scoli, facand ca milioane de romani sa ia calea strainatatii spre a trai decent si a-si vinde forta de munca la un pret sub al indigenilor din tarile respective?
Avem acelasi scenariu ca al sefuli d-lui Blaga, adica intocmai ca ginerele d-lui Basescu, avocatatelul Pricopie. Cat de curand, in ritmul asta avocat risca sa devina sinonim cu borfas, spagar, infractor.
In orice iesire la rampale ridicati mingea la fileu PSDistilor de parca v-ar plati ei. Din cate spunea cartabosarul si palincarul Traian Remes, contabil de CAP, ministru de "succes" la agricultura si finante, stiu ca PNL, are grija de activistii lui, spagarii si PeNaLii neamului.
25 mai, 14:47
Roderik
si daca...
Juri tu sa iti ramana veverita cheala ca fostul sef de vama regionala Oradea n-a pus botu` ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ