Alina Gorghiu, NEMILOASĂ cu Victor Ponta după postările fostului premier

| 22 noi, 15:12

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a criticat duminică recentele afirmații ale fostului premier Victor Ponta legate de profesionalismul membrilor Cabinetului Dacian Cioloș, precizând că Ponta nu mai are altceva mai bun de făcut, decât să posteze "cârcoteli" pe internet.

"Dânsul de pe margine nu are alte comentarii de făcut, decât să critice Guvernul Cioloș, că doar ce i-a mai rămas la îndemână. PSD nu mai are, viață politică nu mai are, guvern nu mai are, ca atare, ne ținem de cârcote de pe margine pe pagina de socializare. Nu mă aștept la nimic constructiv din partea domniei sale, dar fiecare își alege cum dorește să sfârșească cariera politică", a declarat Gorghiu, înainte de o întâlnire pe care o are cu studenții la Parlament.

Fostul premier Victor Ponta a comentat, duminică, pe Facebook, declarațiile prim-ministrului Dacian Cioloș cu privire la blocarea Programului Operațional Regional, afirmând că acesta probabil a primit informații greșite de la consilierii săi "tehnocrați" sau "urechiști".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 18:02
nicu
Tu in ce calitate il musti pe Ponta ?
22 noi, 16:27
alexandru mangu
????
V. Ponta -vinovat pentru buna guvernare .
Alinutza nici nu si-a inceput cariera politica si e terminata (vezi sondajele). Traiasca austeritatea ei in politica si nu numai .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ