Alina Gorghiu pledează pentru egalitatea de şanse. Cum îndeamnă femeile să intre în politică

| 05 mar, 22:26

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi la o dezbatere privind importanța femeii, organizată de filiala din Satu Mare, că a trecut vremea în care doamnele nu au acces la politică, acum fiind etapa în care ele concurează de la egal la egal cu bărbații.

"Mă bucur să constat că reușiți să vă adunați atât de mulți într-o locație pentru a auzi lucruri despre viață, despre neuroni, despre femei și despre performanța femeilor, absolut în orice domeniu. Eu cred că a trecut etapa aia în care trebuie să ne fie rușine că nu avem acces în politică, administrație, în orice domeniu. Suntem în etapa în care concurăm de la egal la egal cu domnii și eu cred că o facem mult mult mai bine. Vă spune un om care nu are nicio legătură cu ideea de feminism extrem. Sunt un om extrem de echilibrat care crede că nu genul desparte lucrurile și nu genul promovează sau te încurcă în carieră, tocmai de aceea sunt absolut convinsă că vă găsiți locul în organizația PNL sau simpatizați cu această organizație", a spus Alina Gorghiu.

Liderul liberal a participat la evenimentul "Promovăm femeia", organizat cu ocazia Zilei Femeii, de organizația din Satu Mare, în cadrul căruia au vorbit despre rolul femeii în societate, dar și despre performanțele femeilor, acad. Virgil Enătescu, Mihaela Tatu, dr. Cristian Andrei.

Citeşte şi: Roberta Anastase părăseşte tabăra PNL. Motivul este unul incredibil

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mar, 07:55
Ion
Oferte de lucru de seriozitate maxima!
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ