Alina Gorghiu: PNL va vota împotriva noului Cabinet Ponta; este un Guvern fiasco

| 15 dec, 2014

Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat luni că PNL va vota în Parlament împotriva noului Cabinet Ponta, arătând că este un 'Guvern fiasco'.

'PNL în mod cert va vota împotriva unui asemenea Guvern, este o formulă de Guvern fiasco şi credem că această guvernare Ponta, ca şi până acum, mai ales în viitor, va fi decontată în fiecare zi de toţi românii pentru că va fi o guvernare care ne va costa din pricina incompetenţei şi a proastei gestiuni a miniştrilor din acest Cabinet. Din punctul de vedere al PNL este un Guvern PSD pe ultima sută de metri. Este un Guvern încropit ca să treacă iarna. Vom vedea care este conştiinţa parlamentarilor care susţin acest Guvern, dacă vor înţelege că nu trebuie să-şi bată joc de interesul public şi vor vota împotriva acestei Guvern sau nu. În mod cert, parlamentarii PNL se vor opune învestirii celui mai prost Guvern PSD pe care l-a avut România', a declarat pentru AGERPRES Gorghiu.

Ea a apreciat că este vorba de o schimbare pur cosmetică a Executivului.

'Vorbim de o schimbare pur cosmetică a Guvernului, nu de substanţă, pentru că eu constat că au eliminat aşa-zişii tehnocraţi de se miră lumea abia acum că erau prin Guvern şi i-au schimbat cu miniştri din anumite partide politice, cum este PLR, aşa-zis partid politic, prin care să-şi asigure o majoritate parlamentară în continuare. Este un Guvern care, din punctul meu de vedere, nu poate beneficia de prezumpţia de Guvern care îşi va exercita mandatul în interesul cetăţeanului şi îmi arată mie, ca membru al PNL, faptul că din acest vot din 16 noiembrie, care a sancţionat inclusiv guvernarea făcută sub coordonarea lui Victor Ponta, Ponta şi prieteni săi nu au înţeles absolut nimic. Mai mult decât atât, au refuzat să accepte semnificaţia acestui vot, care ne spune un lucru simplu: că PSD şi Victor Ponta ar fi trebuit să renunţe la modul consacrat de PSD de a face politică şi ar fi trebuit să găsească o formulă de îmbunătăţire a vieţii politice şi a exerciţiului guvernamental', a adăugat Alina Gorghiu.

Plenul reunit al Parlamentului pentru votul privind noul Guvern va avea loc luni, începând cu ora 18,00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ