Alina Gorghiu: PNL va vota pentru ridicarea imunității lui Vosganian

| 02 feb, 22:32

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca PNL are o initiativa legislativa in Parlament care ar usura procedura ridicarii imunitatii parlamentare, ar face-o mai rapida si votul ar fi la vedere.

"Pe langa cererea pentru doamna Udrea mai este o cerere pentru fostul ministru Ariton, pentru fostul ministru Vosganian. Avem un proiect care spune asa – in 48 de ore se ridica aceasta imunitate, prin vot deschis, se poate aplica daca PSD agreaza sa voteze initiativa legislativa care se afla in Parlament. Dificultatea la noi nu e ca nu se obtine avizul ci durata procedurii",a spus Alina Gorghiu la Digi24, conform stiripesurse.ro.

Citește și: Varujan Vosganian, URMĂRIT PENAL în Dosarul Romgaz. Prima reacţie a senatorului

Intrebata care va fi votul PNL in cazul cererii de ridicare a imunitatii fostului ministru PNL Varujan Vosganian, aceasta a spus: "Va fi da (n.r. pentru ridicarea imunitatii)!".

Ea a mai arata ca imunitatea parlamentarilor nu poate fi modificata decat prin Constitutie, iar PNL isi doreste ca aceasta sa fie limitata la declaratiile politice si la votul politic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ