ALINA GORGHIU: Propun să angajăm o firmă care să realizeze un audit intern al PNL

| 16 noi, 13:46

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu propune ca liberalii să angajeze o firmă care să realizeze un audit intern în partid, informeaza Agerpres.

"O să le propun colegilor mei astăzi să votăm rapid să fie împuternicită comisia de unificare să selecteze o firmă care să facă un audit intern al partidului, care să arate starea de fapt a lucrurilor, nivelul de competenţă a resurselor umane, direcţiile pe care PNL va trebui să le abordeze, astfel încât PNL să rămână cel mai credibil partid de dreapta din România care să-şi fixeze ca obiectiv câştigarea alegerilor parlamentare", a anunţat Gorghiu, înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL. 

Ea a adăugat că va propune totodată ca în decembrie să aibă loc o şedinţă a Consiliului Naţional al PNL. "Voi propune ca foarte repede, undeva la începutul lunii decembrie, să avem un Consiliu Naţional care să valideze următoarea propunere: toţi candidaţii validaţi pentru primării să fie preşedinţi unici în organizaţiile unde vor candida, asta ar însemna aproape 2.000 de candidaţi desemnaţi ai PNL să fie preşedinţi unici, va fi un pas important care la mijlocul lunii decembrie se va concretiza", a arătat liderul PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ