Alina Gorghiu: PSD jonglează cu legile în Parlament după cum decide în ședința de partid

| 25 feb, 18:15

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a arătat, miercuri, într-o postare pe o rețea de socializare, că PSD 'jonglează' cu legile în Parlament după cum se decide în ședința de partid, iar 'jocurile de culise' trebuie să dispară din practicile parlamentare, acesta fiind încă un argument pentru crearea unei noi majorități.

"PSD jonglează cu legile în Parlament după cum se decide în ședința de partid — aceasta nu este o noutate. Mi se pare însă periculos jocul cu chestiuni care țin de siguranța națională, cum este numirea unei conduceri civile în fruntea principalului serviciu de informații. (...) Jocurile de culise ca cel de astăzi trebuie eliminate din practicile parlamentare. Este un nou argument să ne dorim crearea unei noi majorități, care să acționeze transparent și responsabil", a postat Gorghiu pe contul său de Facebook.

Referindu-se la amânarea votării noului director al SRI, președintele PNL a arătat că 'agenda Parlamentului s-a suprapus din nou cu agenda intereselor PSD'.

'Astăzi, agenda Parlamentului s-a suprapus din nou cu agenda intereselor PSD: ședința în care urma să fie votat noul director al SRI a fost amânată pentru săptămâna viitoare, fără vreo justificare', a spus Alina Gorghiu.

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului va vota luni, la ora 16,00, nominalizarea lui Eduard Hellvig pentru funcția de director al Serviciului Român de Informații (SRI), a anunțat președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

'Birourile permanente reunite au stabilit ședința de plen pentru luni, la ora 16,00. (...) Prioritar pe punctul unu se află votul pentru noul director al SRI. Raportul Comisiei SRI a venit astăzi', a declarat miercuri Zgonea, adăugând că decizia în comisie a fost luată cu 14 voturi 'pentru'.

El a menționat că liberalii au cerut ca în această zi de miercuri să aibă loc votul.

Citeşte şi: 5 motive pentru care cred ca Eduard Hellvig ar putea fi un bun director SRI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 feb, 20:31
liviuioan
--SELFIE SERIOS--
Sa te plimbi cu steagu--purtat de colegu lu MIHAI VITEAZU--te face mai INTEPAT--daca nu mai destept . Dar cand incepi sa revii in cotidian si ti se pun in brate tot felul de ALMANAHE--redevii CELIMENA din--FLORILE RAULUI .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ