Alina Gorghiu: USB și Nicușor Dan poartă întreaga responsabilitate pentru divizarea voturilor anti-PSD

| 31 mai, 09:55

Copreședintele Partidului Național Liberal a adus lămuriri în haos generat de unificarea dreptei, cu scopul de a o scoate pe Gabriela Firea din cărțile pentru Primăria Capitalei.

Pe pagina oficială de Facebook, șefa liberalilor explică încercarea PNL de a convinge USB să se retragă candidatul mai slab din cursa pentru București, într-o întâlnire cu Nicușor Dan.

"M-am dus ieri la sediul USB pentru a încerca, încă o dată, să-l conving pe candidatul lor de necesitatea ca, în urma unui sondaj - de orice tip, realizat de oricine - candidatul mai slab clasat să se retragă din cursa pentru București. Am fost însoțită de un coleg și de un sociolog, care ar fi urmat să fie reprezentantul nostru la efectuarea sondajului, dacă se agrea soluția politică. Ne-am întâlnit cu Nicușor Dan, cu un sociolog care ar fi reprezentat USB în realizarea sondajului și un membru din staff-ul electoral al candidatului. Am purtat toate aceste discuții pentru că am sperat, până în ultima clipă, că rațiunea și interesul bucureștenilor vor învinge.
Părerea lor a fost că electoratul pe care îl reprezintă nu ar înțelege o eventuală retragere a lui Nicușor Dan, chiar și clasat în urma lui Cătălin Predoiu. Din păcate, nu am reușit să îi convingem de contrariu.
Din acest moment, USB și candidatul lor poartă întreaga responsabilitate pentru divizarea voturilor anti-PSD. Nu înțeleg de ce își doresc atât de mult locul trei dar, de astăzi înainte, ne vom lupta doar noi pentru un București care să nu devină o anexă a comunelor limitrofe din județul Ilfov", a scris Gorgiu.

Postare Alina Gorghiu pe Facebook

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ