ALINA GORGHIU: "viitoarele derapaje din PNL vor fi sancţionate"

| 11 mai, 13:30

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că, de fapt, relaţiile din partid sunt normale, iar viitoarele derapaje vor fi sancţionate dacă este afectată ideea de unitate.

"Îmi cer eu scuze dacă unii colegi s-au simţit vexaţi sau lezaţi de cele auzite. Mesajul meu foarte ferm pentru cei din PNL este că orice derapaj care afectează ideea de unitate va fi sancţionată. Vă asigur că relaţia dintre mine şi domnul Blaga e foarte bună, nu doar politic, ci şi personal avem o relaţie foarte bună. La fel şi cu domnul Predoiu am o relaţie foarte bună. PNL întotdeauna şi-a respectat angajamentele şi promisiunile. Avem un protocol care spune foarte clar că ne bazăm pe respect şi acest lucru este regulă pe viitor", a declarat Alina Gorghiu.

Citeşte şi: Blaga, AMENINŢĂTOR: M-au deranjat discuţiile din stenograme

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mai, 15:18
liviuioan
$ A P A $
Nu s-a rupt--atanasiu--petrache--alina--trinomul un fel de comando vesel , care practica--VIOLUL in GRUP--cu elementele de valoare din--plr--pdr--psro ( pacat ca VANGHELIE--nu este disponibil )--merg si taranisti .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ