Alina Gorghiu vrea să facă lumină în cazul poliţistului mort

| 25 oct, 10:43

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, că va propune luni grupurilor parlamentare ale liberalilor o discuție privitoare la toate pârghiile legislative existente pentru ''a aduce lumină'' în cazul motociclistului de la Poliția Rutieră care a decedat marți în urma unui accident suferit când se afla în coloana oficială a ministrului de interne.

''Am decis să propunem grupurilor parlamentare, luni, să facem o discuție privitoare la toate pârghiile parlamentare pe care le avem la îndemână pentru a aduce lumină în această situație, vorbim de mijloace parlamentare — o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, o anchetă parlamentară, o comisie parlamentară, interpelări și orice alt mijloc parlamentar care va reuși să lămurească o situație pe care dl. ministru avea obligația s-o fi lămurit. Nu a făcut-o, iar noi, ca opoziție, punem interesul public înaintea oricărui interes politic', a afirmat Gorghiu, într-o conferință de presă susținută la Buzău.

Gorghiu a catalogat ca ''inacceptabilă'' lipsa de transparență în acest caz.

''Tocmai că este vorba de pierderea unei vieți omenești, lipsa de transparența este inacceptabilă. Sunt două chestiuni care sunt extreme de grave, odată că se distruge credibilitatea instituțiilor, Ministerul de Interne care este o instituție a cărei credibilitate trebuie apărată de orice, inclusiv de ministru, și în al doilea rând cred că se refuză o explicație sau o reparație morală familiei care merită toate explicațiile despre cum s-a întâmplat'', a spus Alina Gorghiu.

Potrivit acesteia, ''demisia este în continuare un gest necesar și dacă această demisie nu va veni, se impune demiterea ministrului de interne de către prim-ministrul Victor Ponta''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ