ALINA VIDICAN, goală! Cum poza soţia lui Borcea când nu era măritată cu boss-ul dinamovist POZE EXCLUSIVE

| 05 feb, 19:51

Ce mult s-a schimbat Alina Vidican de când a devenit doamna Borcea! Şi-a limitat apariţiile publice şi şi-a închis gura, dar a refuzat şi toate ofertele de a apărea în ipostaze îndrăzneţe în calitate de model, scrie Click.ro.

Cu ani în urmă, pe când era amanta acţionarului de la Dinamo, Alina se dezbrăca de inhibiţii, dar şi de haine cu mai multă generozitate. Vremurile acelea au apus demult, căci timişoreanca a renunţat la cariera în modă de dragul soţului.

Multe sacrificii a făcut Alina Vidican (32 de ani) pentru soţul ei şi încă pare dispusă să facă. În presă se vehiculează că blonda este în stare să treacă chiar pe la medicul estetician pentru a-şi recâştiga soţul. Se pare că zvonul nu este adevărat, iar Alina Borcea, care recent a efectuat o vizită în Turcia, a făcut declaraţii pentru Click! în acest sens: "Nici nu se pune problema să-mi operez sânii".

CITESTE SI: BORCEA i-a cumpărat libertatea Valentinei Pelinel cu 2.000.000 de euro. A vrut să o vadă divorțată cu orice preț

 

Cu toate acestea, surse din anturajul soţiei lui Borcea au povestit pentru Click! că Alina ar fi luat legătura cu un plastician.

Alina a urcat pe podium de la 15 ani

Dacă derulăm filmul înapoi, pe vremea cînd Alina avea o carieră promiţătoare de model în faţă, putem înţelege de ce soţia lui Cristi Borcea îşi doreşte sâni mai mari. În imaginile cu Alina Vidican, defilând pe podium pe când avea doar 15 ani, se observă că fostul manechin nu era foarte bine dotat. Asta nu a împiedicat-o însă să pozeze goală, imagini pe care rar le mai găseşti acum pe Internet. În urma cu câţiva ani se lăuda cu ele pe site-ul său personal, însă acum doamna Borcea ar şterge orice urmă dacă ar putea. Cel care le-a descoperit în urmă cu ceva timp a fost bloggerul Zoso.

Timişoreanca a lucrat pentru cei mai cunoscuţi designeri români între care Cătălin Botezatu, Irina Schrotter, I.D. Sarrieri, Catinca Roman, Zina Dumitrescu, Ingrid Vlasov şi Răzvan Ciobanu. Alina a apărut în reviste prestigioase de la noi şi a câştigat titlul de “Cel mai bun model al anului 2001″, precum şi premiul “Perfect Curls” la finala concursului Super Model of The World organizat de Ford Models în 2002.

CITESTE SI: S-a aflat de ce s-a despărţit Valentina Pelinel de Boureanu: Nimeni nu s-ar fi dus cu gândul atât de departe

"Avea toate calităţile pentru un manechin bun. Era foarte înaltă, muncitoare, îşi dorea să progreseze, îşi dorea să ajungă la o agenţie în Bucureşti, ceea ce a şi făcut", declara, în trecut, designerul, Cristina Lazăr, una dintre creatoarele de modă care apela des la serviciile Alinei.

Timişoreanca l-a cunoscut pe Cristi Borcea în 2003, când a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionat de la Dinamo până în 2011. În prezent, cei doi au împreună un băieţel, George Alexandru (trei ani şi opt luni), şi o fetiţă, Gloria (opt luni).

CITESTE SI:  Dezvăluire şoc - Valentina Pelinel a pierdut copilul lui Borcea în 2010

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 mar, 19:56
ana
Colaborare exceptionala la domiciliu! Opriti-va acum aici si incepeti sa castigati bani! Castiguri sigure si rapide! Oferta aceasta este exact ceea ce va trebuie! Aveti nevoie de bani luna aceasta?Vreti sa castigati bani repede si printr-o activitate interesanta? Atunci cereti urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ