Alo... e gata autostrada? Alo...?

| 21 dec, 2013

Gafa celor de la Ziare.com, care pun în responsabilitatea Guvernului infrastructura de telefonie mobilă, este cu atât mai ridicolă cu cât ne dăm seama că infrastructura de telefonie mobilă ține de companiile private cărora fiecare dintre noi le plătim lunar factura la mobil.

Vestea bună, avem 60 de kilometri de autostradă proaspătă. Vestea rea, nici Ghiţă Ciobanul nu prinde semnal pe autostradă.

Cârcoteala românească, vestită deja pe toate continentele, a luat în vizor până şi inaugurarea autostrăzii Orăştie – Sibiu. Nu calitatea asfaltului este problema, nici marcajele nu sunt o problemă pe autostradă, nici măcar numărul de benzi nu îi nemulţumeşte pe jurnaliştii de la Ziare.com, nu... cea mai gravă problemă este că autorităţile nu au asigurat în toate porţiunile de autostradă semnal GSM.

Să facem un calcul. Avem o porţiune de 60 de km de autostradă pe care conducătorii auto se deplasează cu 130 de km/oră. Câte minute naţionale se economisesc pe această porţiune de autostradă dacă nu există semnal la telefon? Rezultatul este simplu: Guvernul este responsabil pentru economii considerabile ale românilor din zona Sibiu – Orăștie, la factura de mobil, care scade cu contravaloarea a 30 de minute naționale și internaționale în medie.

Gafa celor de la Ziare.com, care pun în responsabilitatea Guvernului infrastructura de telefonie mobilă, este cu atât mai ridicolă cu cât ne dăm seama că infrastructura de telefonie mobilă ține de companiile private cărora fiecare dintre noi le plătim lunar factura la mobil.

Șoferii se arată îngrijorați de faptul că pe autostradă pot pătrunde căruțe și animale și că nu pot lua legătura cu lumea civilizată pentru că nu au semnal la telefon, asta din spusele jurnaliștilor de la Ziare.com. Declarații precum: “dacă Ghiță Ciobanul are semnal în vârful muntelui acolo șa la stână, noi aici pe autostradă de ce nu avem?” au fost transmise la redacție de echipele „mobile” ale Ziare.com prin videotelefon, de la fața locului.

Un alt conducător auto s-a arătat dezamăgit că nu poate juca Candy Crush Saga pe autostrada Sibiu – Orăștie pentru că nu se poate conecta la Facebook.

Problema promite să nască proteste. Se anunță boicotarea autostrăzii de către ciobanii din zonă, care vor scrie cu oi, un mare S.O.S. Coordonarea ciobanilor și miorițelor se va face prin intermediul rețelei de socializare Facebook au declarat liderii patronatului Merinos.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ