Ambasadorul Marii Britanii: Românii sunt bineveniţi în Anglia

| 28 iun, 13:29

Relaţia bilaterală dintre România şi Marea Britanie se va menţine "puternică, productivă" după Brexit, situaţia românilor din Marea Britanie nu se va schimba imediat, iar românii sunt în continuare bineveniţi, a spus luni ambasadorul britanic Paul Brummell pentru MEDIAFAX.

Oficialii români au discutat cu reprezentanţii Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti, imediat după referendum, şi au stabilit că Marea Britanie rămâne un partener cheie al României, în NATO, iar relaţia bilaterală, bazată pe 136 de ani de diplomaţie, se va menţine la fel de „puternică, proactivă, pozitivă”, a declarat Brummell, într-un interviu acordat MEDIAFAX.

 

De asemenea, românii care locuiesc în Marea Britanie nu vor fi afectaţi pe parcursul procesului de negociere dintre Regatul Unit şi Uniunea Europeană, iar românii sunt bineveniţi în continuare, a subliniat diplomatul britanic, dând exemplul unor declaraţii publice făcute de primarul Londrei, Sadiq Khan, ori alţi oficiali britanici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ