Ambasadorul SUA, în vizită la ANI. Ce mesaj a transmis Hans Klemm

| 30 oct, 17:40

Vicepreședintele Agenției Naționale de Integritate, Bogdan Stan, a primit vineri vizita ambasadorului SUA la București, Hans Klemm, întrevedere în cadrul căreia reprezentantul ANI a evidențiat principalele repere ale activității desfășurate în contextul gestionării sistemului declarațiilor de avere și de interese, precum și în privința eforturilor de prevenire și de sancționare a incidentelor de integritate.

Potrivit unui comunicat al ANI, citat de Agerpres, discuțiile au vizat și planurile de viitor ale instituției în ceea ce privește operaționalizarea deplină a mecanismului de prevenire a conflictelor de interese în derularea procedurilor de achiziții publice, precum și cele legate de dinamizarea activității de conștientizare pe componentă de integritate publică.

În cadrul întrevederii, Hans Klemm a reafirmat sprijinul SUA în ceea ce privește rolul ANI în cadrul eforturilor de combatere a corupției, de întărire a statului de drept și de promovare a integrității în viața publică, precum și pentru preluarea bunelor practici implementate de administrația americană în materia educației de integritate.

La finalul întâlnirii, arată sursa citată, Bogdan Stan a dat asigurări că ANI va continua procesul de îndeplinire a angajamentelor asumate în ceea ce privește exercitarea funcțiilor și demnităților publice într-un climat de integritate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ