Americanii o acuză de blat pe Simona Halep: Iată rezultatul final al meciului cu Ana Ivanovici

| 24 oct, 2014

Americanii sunt convinsi ca Simona Halep va ceda intentionat meciul cu Ana Ivanovici din grupa rosie a Turneului Campioanelor pentru a o elimina pe Serena Williams din competitie.

Jurnalistii de la Tennis World USA lauda evolutia pe care romanca a avut-o la editia din acest an a turneului din Singapore, dar mentioneaza ca "Ivanovici va castiga in doua seturi cu 6-3, 6-3".

"Halep a pierdut doar cinci game-uri cu Eugenie Bouchard si doar doua cu Serena Williams, avand un procentaj de 72% in punctele castigate pe primul serviciu si 65% in cele de pe al doilea serviciu. Totusi, cand o astfel de situatie apare, putem paria pe o victorie cu 6-3, 6-3 a lui Ivanovici, care va face fericite ambele jucatoare.

In sport, fair-play-ul inca exista de cele mai multe ori, dar va rezista Halep oportunitatii de a o elimina pe Serena Williams, marea favorita, din turneu? De parca nu era de ajuns, decizia WTA de a programa acest meci dupa cele din grupa alba ii va permite Simonei Halep sa-si aleaga, de asemenea, adversara din semifinale. In lumina acestor evenimente, noi nu vom fi surprinsi de victoria lui Ivanovici in doua seturi", a scris sursa citata.

Daca va pierde cu 6-3, 6-3, asa cum scriu americanii, Simona Halep va termina grupa pe primul loc.

Simona Halep este calificata deja in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce le-a invins pe Eugenie Bouchard si Serena Williams.

Vineri, sportiva noastra va disputa ultimul meci din faza grupelor, de la ora 14:30, cu Ana Ivanovici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ