Americanilor le pare rău acum că au scris asta despre Halep. "Dacă era blondă ..."

| 06 iun, 2014

Bleacher Report scrie despre care ar fi cele cinci motive pentru care Simona Halep este jucatoarea de tenis “despre care se face cea mai putina valva”, desi in ultima perioada a inregistrat succes dupa succes.

In urma victoriilor fulminante din ultima perioada, Simona Halep a intrat in atentia presei internationale.

Americanii de la Bleacher Report, companie media specializata in evenimetele sportive din intreaga lume, vorbesc despre romanca si despre cum, in ciuda faptul ca acum este locul 4 WTA, putina lume a si auzit de ea.

Potrivit celor de la Bleacher Report, in presa internationala de specialitate chiar si locul 19 WTA, Eugenie Bouchard, este mai cunoscuta. Aceasta a fost insa promovata de agentul ei ca fiind “urmatoarea Sharapova”, in special datorita faptului ca este “inalta, blonda, oarecum atractiva si joaca binisor”.

“De ce nu se face aceeasi valva si pentru Halep? Si ea e atractiva. Pare draguta si zambeste des. Si joaca fenomenal de bine”, scriu americanii. Explicatia lor: totul tine de puterea marketingului.

Asadar, lasand la o parte performatele sportive extraordinare, Simona ar fi dezavantajata, in opinia presei de peste ocean, de urmatoarele lucruri:

- Nu este blonda. De la Chris Evert, la Anna Kournikova, media sportiva se pare ca prefera blondele. Anul trecut, jucatoarea Agnieszka Radwanska si-a vopsit parul in aceasta nuanta pentru o vreme, si chiar Serena Williams cocheteaza, mai nou, cu ideea de blond, ceea ce i-a adus cateva contracte publicitare avantajoase.

- Nu este inalta. Simona are 1,68 metri, ceea ce este o inaltime buna pentru o femeie. Numai ca in lumea WTA, “bun” se pare ca nu este de ajuns. Majoritatea jucatoarelor de top ating in jur de 1,80 metri inaltime, acesta fiind si cazul Mariei Sharapova sau al lui Venus Williams.

- Vorbeste engleza cu accent. “Se intelege ceea ce spune, este clar ca isi masoara foarte bine cuvintele si este placuta. Numai ca pentru fanii americani Halep are un accent prea strain”, scriu cei de la Bleacher Report.

- Nu are victorii considerabile in turnee de Grand Slam, majoritatea castigurilor ei fiind in turnee mai mici.

- Este in continuare considerata ca facand parte din liga mica. Faptul ca a trecut printr-o operatie de micsorare a sanilor a tinut-o pe tusa o perioada, asa ca i-a luat ceva mai mult timp sa stranga victorii importante. Simona are 23 de ani si se afla intr-o perioada a carierei sale pe care majoritatea jucatoarelor de top o traverseaza in jurul varstei de 19-21 de ani, mai scrie Bleacher Report.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ