AMEŢITOR! Ce se întâmplă în blocul din Slatina unde sunt depozitate SECRETELE lui VÂLCOV

| 30 mar, 10:41

Pentru nimeni nu mai e o surpriză sau o noutate că blocul V23din str. Ec. Teodoroiu este a fost centrul de comandă(n.n. acum Vâlcov e în arest la domiciliu) al grupului constituit în jurul lui Darius Vâlcov, mare parte din membri primind direct sau prin interpuşi de la Primăria Slatina câte un apartament nou, cu posibilitatea achitării contravalorii pe termen lung, scrie ziarul Concret în Olt.

Vâlcov a locuit mulţi ani în apartamentul nr.3 al vărului Cismaru Cristian, actualul city-manager al Primăriei Slatina, achiziţionat prin SC EneroProd SRL(Olt TV) şi vizitat în prezent de Langa Bogdan. Lipit de acest apartament este cel cu nr.4 în care locuieşte Anca Guşatu, o interpusă a lui Vâlcov în Rupiah şi Aceti şi care a primit printre altele ,,cadou” şi un cetru SPA(Beauty Spa). Apartamentul nr.4 a fost vândut lui Logigan Elvis, asociatul lui Ramba Andrei Ovidiu, iar cantitatea de RIGIPS investită în acest apartament creează suspiciunea că anumite încăperi sunt separate complet.

La apartamentul nr.2(et.1), într-o cameră a funcţionat SC CONTIS COMPANY administrată de Strinu Iuliana, directorul economic al Companiei de Apă Olt şi soţie a şoferului lui Vâlcov iar în cealaltă cameră s-a amenajat pentru o perioadă o sală de sport pentru Vâlcov, devenită apoi depozit de acte ale CAO.

Citeşte şi: ROBERT TURCESCU aruncă BOMBA: Ce spunea LAVINIA ŞANDRU despre politicienii cu averi fabuloase

Strinu Iuliana a fost mandatarul financiar al PIN, partidul condus de naşul Cozmin Guşă. La alegerile parlamentare din 2008 aceata a fost mandatar financiar şi pentru Lavinia Vâlcov Şandru. În 2009 Strinu Iuliana a fost numită cenzor la o firmă din Bucureşti, SC SOCO DEZVOLTARE&MANAGEMENT SA, firmă care îi are ca acţionari pe Sorin Ovidiu Vântu şi Cozmin Guşă. Din 2010 Strinu a fost numită director economic la CAO iar la scurt timp a fost înfiinţată SC Contis Company care ţine evidenţele contabile ale tuturor firmelor aflate în relaţii comerciale cu Primări Slatina şi Compania de Apă Olt.

Este posibil ca soţii Strinu Marian şi Iuliana să fi colaborat cu oamenii legii enunţând locaţia din Brastavăţu unde procurorii au găsit 29 de tablouri pentru a nu atrage atenţia asupra blocului V23 şi a salva o altă… COMOARĂ”?!

Apartamentul nr.6 a fost vândut de Primăria Slatina lui Strinu Ilie, fratele lui Strinu Marian. Acesta nu locuieşte efectiv în apartamentul transformat în depozit de acte şi alte bunuri.

În aceeaşi situţie este şi apartamentul nr.8, ultimul vândut şi care este lipit de apartamentul nr.7 al lui Prina Minel Florin cumpărat prin interpusul Popa Cristinel fiul Popa Vasile. Indicarea acestei adrese de către doamna Prina la Banca Transilvania a confirmat faptul că apartamentul le aparţine soţilor Prina.

Foarte multe documente şi bunuri au fost mutate se pare noaptea de la etajul 1 la etajul 5 în apartamentul lui Onică Dumitru.

Citeşte şi: Legătura SECRETĂ dintre Darius Vâlcov şi Miss Universe România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 12:20
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
30 mar, 12:12
MARIA
Colaboratori munca la domiciliu
Cea mai accesibila oferta de lucru!sellectam urgent colaboratori care sa lucreze la domiciliu,pe calculator conectat la Internet,part time sau full time ,la alegere si care sa promoveze Proiectul anului, ce vizeaza piata americana a cartilor electronice.Nu este necesara experienta! Oferim instruire gratuita sub forma de lectii pe email. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Daca esti serios si ambitios , vino in echipa noastra si vei fi multumit! Detalii, dupa ce trimiteti textul" info" la adresa: [email protected]
30 mar, 11:09
Am vazut-o si pe asta...
USL-inoase
USL TRAIESTE!
Am vazut astazi la palatal Cotroceni cu ocazia investirii noului ministru de finante, eugen theodorovici, care in urma cu doar doua zile a votat impotriva retinerii si anchetarii lui dan sova, aliniati umar la umar liderii NOUL USL.
Klaus johannis, victor ponta, zgonea si tariceanu.
Cum domnule johanis ati putut aviza o asa mare NIMICNICIE, cand stiati foarte bine ca asa intariti FRATIA HOTILOR!!! Asa se explica cum penalii dvs, noul usl …,,marele fasss pnl”au imunitate in fata LEGII!!!
Practic presedintele Romaniei astazi ne-a pus din nou in fata faptului implinit impotriva vointei majoritatii de care a fost ales presedinte!!!!
Faptele nedemne de un presedinte:
Romanii trag un semnal de alarma ca dan mihalache sa nu faca parte din viitorii consilierii prezidentiali, dar…domn johanis nu numai ca-l include printe consilierii sai, ba chiar il pune seful cancelariei prezidentiale!!!!!! OAUUUU!!
Generalul toba si olaru, doi zelosi executanti ai lui ponta care au protejat protestele USL-ului si-ale lui voiculescu..care au supravegheat ,,plimbarea de duminica” a voinicilor lui felix si ponta, gadea, badea, ursu…care n-au vazut, n-au auzit nimic cand alti jurnalisti de la alte tv au fost loviti si imbranciti de ceata inculpatilor penali…Toba care sa prezentat imediat si-a luat pozitie de drepti in fata inculpatului duicu chiar in cabinetul lui ponta…p-astia presedintele nostru, in care toti am crezut ca va taia de la radacina reminiscentele educatiei lui Iliescu, nastase si ponta…p’astia domn johannis ia decorat la Cotroceni pentru faptele deosebite pe care le-au facut!!! OAUUU!!!
30 mar, 11:06
IL scapa USL si pasta!
Domn johanis!!!
Elena Udrea fara nicio dovada , doar pe seama denunturilor unor turnatori penali este arestata si acuzata pe banda rulanta si decizia senatului, la fel ca-n vinerea neagra, cand usl a dat prima lovitura democratiei, atunci la miezul noptii , a fost inregistrata in MONITORUL OFICIAL!!!! Retineti …Elena este retinuta fara nicio dovada doar pe denunturi calomnioase!!! OAU!!!!!UUUUU. In plus fara nicio perdea DNA solicita ca cine poate sa dea orice informative cu privire la Udrea si Basescu sunt asteptati si iertati de toate belele!!!!
In schimb..penalii ,,marelui pnl si noul usl..sunt lasati in libertate sau chiar li se iarta faptele penale!!
Sova nu merge in fata justitiei nu..este arestat OAUUUUUUUUUU! A facut scut in fata legii ,marele pnl” si noul usl!!!
Vosganian…nu merge in fata justitiei..il apara , marele pnl” si noul usl!!
Claudiu Florica capul afacerii din care sau furat 80mil euro este lasat liber si cazul inchis pentru ca a facut denunt si-a facut-o vinovata pe udrea de toate hotiile gastii!!!!
Dinu Pescariu, alt inculpate penal care a beneficiat de mil de euro din aceasta excrocherie, doar ca a facut si el denunt impotriva Elenei Udrea, este si el lasat in libertate si cazul casat…Iertat si asta..si Elena trebuie sa stea in arrest!!!! OAUUUUUUUU!!
Truica si el beneficiarul sutelor de mil de euro…si asta liber si Elena la arrest!!!!!!!!!
Hrebengiuc…cu niste capete de acuzare ptr. care Ceausescu a fost executa…asta care-a jecmanit 460.000 de hectare de padure…acum recent…este si asta judecat in libertate…Elena Udrea in arrest!!!! OAUUUUU!
Acum, cand toti am vazut cum ministrul propus de ponta , Theodorovici, face parte din aceasta mare fratie…ZID impotriva LEGII si apararea coruptilor…presedintele nostru…speranta Romanilor…NIMIC nu spune si-l numeste ca si cum nu s-ar fi intamplat NIMIC!!!!
Domn Johanniss…Ne-ati pacalit!!!! Ne-ati tradat si v-ati dat cu ….H.TII!
Faptele de pana acum

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ