Ana Maria Topoliceanu continuă dezvălurile despre Elena Udrea: A cerut 10 milioane de euro pentru ea şi PDL

| 27 feb, 15:17

Elena Udrea voia 10% din bugetul Companiei Naţionale de Investiţii pentru ea şi pentru partid, se arată în motivarea judecătorilor la decizia de arestare preventivă. Ana Maria Topoliceanu a declarat în faţa judecătorilor că Udrea este cea care aproba plăţile şi stabilea comisioanele pentru lucrări.

Din declaraţiile martorilor reiese că Elena Udrea obişnuia să bifeze proiectele ce urmau să fie finanţate, însă unele lucrări erau plătite la interval de câteva zile, altele aşteptau ani întregi ca să primească decontările.

Ana Maria Topoliceanu a spus procurorilor DNA că fostul ministru a încercat să pună mâna pe 5 milioane de euro din cele 100.000 de milioane de euro.

"La puţin timp dupa numire, am avut o discuţie cu Elena Udrea care mi-a spus că bugetul CNI este de 100 de milioane şi că din acestea s-ar putea obţine dacă nu 10, macar 5 milioane de euro pentru ministru şi partid. Nu au fost stabilite termene la care să aduc aceşti bani, iar eu nu am promis că voi obţine sumele. Nu am luat-o ca fiind o discuţie serioasă", a scris Ana Maria Topoliceanu în denunţ.

Elena Udrea obişnuia să îşi anunţe colaboratorii atunci când sume de bani urmau să ajungă la ea. Cei 900.000 de euro ar fi ajuns în cabinetul de la Ministerul Dezvoltării într-o geantă. Se mai vorbeşte despre vile închiriate în Grecia. Vacanţe de zeci de mii de euro.

Citeşte şi: Ce scriu jurnaliştii The Telegraph despre decizia Elenei Udrea de a-şi zugrăvi celula

În motivarea judecătorilor care au emis mandatul de arestare a Elenei Udrea în dosarul Gala Bute se arată că Elena Udrea primea mită în vacanţe de lux în Grecia.

Citeşte şi: O parte din AVEREA Elenei Udrea, pusă SUB SECHESTRU de DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 feb, 02:31
mihai
Justitia trebuie sa fie pentru toti
Udrea e mai putin vinovata decat Videanu si Miorita ,Basescu si fetele lui cu case la Paris ,Boscodeala , Dragnea si Bombonica sau Ghita .Se toarna unul pe altul ca niste labagii ca toti sunt vinovati .Toti sa fie deposedati de averi nu numai Udrea .Toti cu catuse la maini si la gat ,nu numai Udrea .
27 feb, 18:07
TEO
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI!Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul „INFO” la adresa de email: simionteodor_PH@clicknet
27 feb, 16:38
baseccu,criminalul de romani
2 bagaboante,urate si strambe
popoliceanu,a fost la mine,la subsol,cu curvea,sa le fac frectii.
am baut,am furat,i-am injurat pe rusi si azmericani,ca n-au vrut sa na
primeasca cele 50 miliarde de euro furati,de toti perdelistii mei.
m-au tradat si vandut,ca ultimul betiv ,din sant.
te prind eu ,popo-liceanu,si te trimit la casa cu festila rosie.aha,aha hi,hi

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ