ANDREEA ESCA primeşte lovitura VIEŢII...

| 04 iun, 08:25

Stirile de la ora 19, prezentate de Andreea Esca, nu mai fac ratingul de altadata si sunt depasite de editiile in care prezinta Oana Andoni. Nu e insa numai atat.

Acum doua saptamani, Andreea Esca a lipsit de la pupitrul stirilor de seara ale ProTV mai multe zile. O parte pentru ca a transmis diverse povesti de pe Croazeta, direct de la Cannes.

In acea perioada s-a confirmat faptul ca aceleasi stiri, de la aceeasi ora, dar cand la pupitru se afla Oana Andoni, au un rating mai mare. Altfel spus, Oana Andoni reuseste sa o surclaseze pe Esca in rating, scrie stiripesurse.ro.

Citeşte şi: ANDREEA ESCA, surpriză de PROPORŢII. Ce VA FACE prezentatoarea

Acum, insa, si stirile de la ora 22.30, cu Amalia Enache si Ciprian Leonte la pupitru, bat ratingul Escai. “Stirile Pro TV de la ora 22.30 au fost mai urmarite decat Stirile Pro TV de la ora 19.00”, scriu siteurile de specialitate.

“Astfel, jurnalul prezentat de Amalia Enache si Cristian Leonte a inregistrat 676.000 de telespectatori, realizand un rating de 6,7%, fiind pe primul loc in topul celor mai urmarite jurnale de stiri din Romania. Pe locul 2 se situeaza Stirile Pro TV de la ora 19.00 cu Andreea Esca, cu 634.000 de telespectatori si un rating de 6,3%. Pe urmatoarele locuri se situeaza Observator 19 de la Antena 1, Stirile Pro TV de la 17 si Stirile Pro TV de la 7”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ