ANDREEA MARIN, dezvăluire şocantă: "Prima bătaie mă înnegrise peste tot"

| 23 ian, 09:33

Implicată în numeroase campanii de luptă împotriva violenţei domestice, Andreea Marin află cazuri înfiorătoare despre femeile abuzate. Astfel, vedeta a a postat pe Facebook o poveste cutremurătoare a unei soţii care, de ani la rând, a fost bătută de soţ. Postul Andreei a strâns numeroase comentarii din partea fanilor săi.

Andreea Marin i-a îndemnat pe fanii săi de pe Facebook să citească povestea femeii care a fost bătută sistematic de soţul ei.

"El începuse să lipsească de acasă, dormea cu telefonul sub pernă, se îngrijea tot mai mult, cheltuia mulţi bani pe haine şi pe parfumuri scumpe. Acea femeie îmi povestea la telefon cum îşi petrecea timul cu ea, unde se întâlneau, unde mâncau, îmi dădea amănunte cum făceau sex. La început nu am crezut, i-am cerut explicaţii, dar nu le avea, ştiam că minte. Când nu-şi găsea cuvintele, se enerva şi...au început bătăile.

Prima bătaie a fost cumplită, mă înnegrise peste tot. Am fost la IML, dar cum să-ţi dai propriul soţ în judecată?? Au urmat altele, vecinii erau cei care ne aminteau cât este ceasul, dovadă deranjul şi în orele târzii ale nopţilor. A aflat mama, s-a îmbolnăvit de inimă, sau poate de inima rea. Am adus-o la mine să o îngrjesc. După ce a asistat, într-o seară la o bataie cumplită ,a paralizat.

Citeşte şi: ANDREEA MARIN se află într-o situaţie DELICATĂ. Ce speranţe mai are VEDETA

Mi-am lăsat serviciul, am plecat cu ea să o îngrijesc. În martie, am condus-o pe ultimul drum. S-a stins cu întrebarea şi disperarea din ochi: "Cui te las?". Sora mea s-a reîntors în Portugalia, eu am desfiinţat de mult telefonul fix din casă,am schimbat "N" cartele telefonice, dar în zadar....Ea tot mă sună.

Am fost o femeie frumoasă, acum îmi spune că sunt odioasă", a povestit femeia. Mai multe detalii puteţi găsi pe alegedemnitatea.ro.

loading...

Ştirile orei

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 aug, 20:12
elena
Caut colaboratori pentru publicare anunturi
Caut colaboratori pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati :
Cerinte:
- calculator
- conexiune internet
- cunostinte minime PC
- virsta minim 18 ani
- rabdare
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time, sau full-time
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pt informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de email: [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
23 ian, 11:29
Paul
Lucru pentru toti, simplu si repede!
Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere!NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
23 ian, 11:22
zidaru
Mărturia lui ÎMPRUMUT OFERTA rapide și fiabile
Mărturia lui ÎMPRUMUT OFERTA rapide și fiabile
Martine mare MULTUMESC pentru tine pentru permițându-mi să vorbesc despre doamna Naomi spumă. Acesta este cu adevărat Mesia așa cum ați făcut atât de bine. Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoriile sau de a plati facturile sau de a începe o afacere? Ai un scor redus de credit și este dificil de a obține un împrumut? Vă rugăm să contactați Dna NAOMI Ea a acordat un împrumut de € 85.000 fără dificultate la o rată a dobânzii de 2% pe an, voi răsplăti pe o perioadă de 25 ani și am mai mulți colegi care au primit, de asemenea, împrumuturi de la nivelul său. Vă mulțumesc încă o dată pentru că este din cauza ta că am ajuns acolo și am un serviciu de când am fost într-o capcană financiar cu trei copii de la soțul meu a murit anul trecut într-un accident de circulație am croulais cu datorii, dar acum datorita mărturia și copiii mei pot zambi din nou și trăim în casa noastră. Am publica acest post pentru că am promis, de asemenea, să dea mărturie dacă am primit mea de credit. Pentru mai multe informații contactați
doamna de la: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ