Andreea Marin, la un pas de moarte

| 03 ian, 13:08

”Aveţi un litru de sânge în abdomen. În maximum jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie, dacă nu... muriţi, domnişoară”, asta i-a spus medicul Andreei Marin. Vedeta a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce medicii i-au descoperit, în abdomen, un litru de sânge, scrie ele.ro.

Două cicatrici, fiecare de câte 15 centimentri, sunt şi acum semnele care-i amintesc Andreei Marin faptul că şi-ar fi putut pierde viaţa, dacă medicii nu ar fi salvat-o la timp. Relatările vedetei tv, despre cele două sarcini extrauterine, cu cei doi foşti soţi ai săi, Cristian Gheorghiţă şi Ştefan Bănică junior, despre care însăşi Zâna a vorbit în cartea sa, ”Preţuieşte viaţa” au fost de-a dreptul uluitoare.

”«Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie». Daca nu… muriţi, domnişoară. (…) M-am trezit pe un pat de spital”, povestea Andreea Marin despre primul astfel de moment de cumpănă. Istoria avea să se repete câţiva ani mai târziu.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani (…) O nouă tăietură de 15 centimetri s-a suprapus peste vechea cicatrice. Când am deschis ochii după operaţie, primele cuvinte pe care le-am auzit au fost: «Ţi-am spus că o să fie bine». Medicul mi-a confirmat: «Eşti norocoasă»”.

Citește și: Situaţia TERIBILĂ în care a ajuns Andreea Marin. Informaţiile nu au mai putut fi ţinute secrete

Tag-uri: andreea marin
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 ian, 16:40
aurelian
oferta deosebita
OFERTA DEOSEBITA=Ce puteti pierde?=NIMIC (doar un email pe care mi-l trimiteti).Ce puteti castiga..la inceput intre 100-300 EURO stand comod acasa in fata calculatorului 1-3 h..,apoi mult mai mult decat puteti visa - depinde de CUM veti *munci*. Vi se asigura un *training* special motivational care va creste calitatea dv. profesionala si umana. Sigur este ceva deosebit pt dv. .. *Trenul* VIETII dv se apropie de *gara*dv..nu-l pierde.., nu se va mai intoarce...,*daca crezi ca poti sau NU poti sa intampla* Relatii la email: [email protected]
03 ian, 16:52
Ioana Craciun
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
04 ian, 18:56
edy
despre ce este vorba?
03 ian, 14:57
Constantin
Andreea Marin-cum nu apare ceva timp pe ecranul Tv,cum hotii ii sparg casa;sau publica fotografii din frageda tinerete;mai nou spaima mare in cartier -AM ,avea ,tone de sange,in stomac,era pe moarte!Lumea intra in fierbere,cand ,acestei valoroase,inegalabile,actrite,prezentatoare i se intampla cate ceva.Acum sa trecem la ,ce a lasat pe unde a lucrat.Toata lumea plange,plange ,de ce marea "zana" nu se intoarce,oriunde pe ecran,pe scena,la inventii si inovatii,la fosti soti!La cratita este cert ca nu se poate intoarce!Nu stie ce sa faca la cratita;cratita nu i da bani ci doar fiori si mirosuri.Propun sa fie decorata,recompesata ,sa ise acorde stea pe caldaram!Recunostinta vesnica ,pentru ca alaturi de fostul sau sot celebru,consuma prin restaurante si refuza sa plateasca!! Doamne , ce pierdere,ca a plecat la turci,unde se chinui sa faca ceva ,pana nu se trezeste Ali!!Asta da exemlu de urmat !!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ